Çiğli Belediye Başkanı Utku GÜmrükçü, Akademik Terapi Merkezinin açılışına katıldı.

EGE HABERLERİ 16.10.2023 - 06:58, Güncelleme: 16.10.2023 - 07:07 4093+ kez okundu.
 

Çiğli Belediye Başkanı Utku GÜmrükçü, Akademik Terapi Merkezinin açılışına katıldı.

Çiğli Belediye Başkanı Utku GÜmrükçü, hafta sonu önemli bir açılışa katıldı.
Başkan Gümrükçü, Lions Dernekleri Federasyonu 118-R Yönetim Çerçevesi iş birliği ile hayata geçirilen Akademik Terapi Merkezinin açılışına katıldı. Başkan Gümrükçü, açılışa ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşımı yaptı. Başkan Gümrükçü paylaşımına "Lions Dernekleri Federasyonu 118-R Yönetim Çerçevesi iş birliği ile birlikte gelişimsel koordinasyon bozukluğu ve fizyolojik rahatsızlığı bulunan çocuklarımız ve yetişkinler için Akademik Terapi Merkezimizi açılışını yaptık… Çiğlimize hayırlı olsun" mesajını düştü.
Çiğli Belediye Başkanı Utku GÜmrükçü, hafta sonu önemli bir açılışa katıldı.

Başkan Gümrükçü, Lions Dernekleri Federasyonu 118-R Yönetim Çerçevesi iş birliği ile hayata geçirilen Akademik Terapi Merkezinin açılışına katıldı.

Başkan Gümrükçü, açılışa ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşımı yaptı. Başkan Gümrükçü paylaşımına "Lions Dernekleri Federasyonu 118-R Yönetim Çerçevesi iş birliği ile birlikte gelişimsel koordinasyon bozukluğu ve fizyolojik rahatsızlığı bulunan çocuklarımız ve yetişkinler için Akademik Terapi Merkezimizi açılışını yaptık… Çiğlimize hayırlı olsun" mesajını düştü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.