Pehlivan, TEKNOFEST'in açılışına katıldı

BİLİM /TEKNOLOJİ 28.09.2023 - 09:14, Güncelleme: 28.09.2023 - 09:14 2036+ kez okundu.
 

Pehlivan, TEKNOFEST'in açılışına katıldı

İstanbul ve Ankara'nın ardından bu yıl üçüncüsü İzmir'de düzenlenen ve Çiğli Ana Jet Üssü'nde başlayan TEKNOFEST'in açılışı gerçekleşti.
İzmirlilerin akın ettiği TEKNOFEST'e katılanlardan biri olan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan da Çiğli Havalimanında gerçekleştirilen TEKNOFEST alanından fotoğraflar paylaştı. Sosyal medya hesabından festival alanında Menemen Belediyesi'nin stant açtığını da duyuran Başkan Pehlivan, paylaşımına şu notu düştü; "Türkiye’nin yüksek teknoloji hamlesinin en güzel ve gururlu meyvesi Teknofest, görkemli bir açılışla başladı. Göklerdeki kartallarımızın çelik pençeleri, ana kucağı şefkatinde İzmirlileri selamlıyor. Menemen Belediyesi standımıza sizleri de bekliyoruz."
İstanbul ve Ankara'nın ardından bu yıl üçüncüsü İzmir'de düzenlenen ve Çiğli Ana Jet Üssü'nde başlayan TEKNOFEST'in açılışı gerçekleşti.

İzmirlilerin akın ettiği TEKNOFEST'e katılanlardan biri olan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan da Çiğli Havalimanında gerçekleştirilen TEKNOFEST alanından fotoğraflar paylaştı.

f7cw0x6wqaazix7.jpg

Sosyal medya hesabından festival alanında Menemen Belediyesi'nin stant açtığını da duyuran Başkan Pehlivan, paylaşımına şu notu düştü; "Türkiye’nin yüksek teknoloji hamlesinin en güzel ve gururlu meyvesi Teknofest, görkemli bir açılışla başladı. Göklerdeki kartallarımızın çelik pençeleri, ana kucağı şefkatinde İzmirlileri selamlıyor. Menemen Belediyesi standımıza sizleri de bekliyoruz."

aw039811-08.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.