Soyer: İzmir'imizde hasarlı yol bırakmayacağız

EGE HABERLERİ 20.09.2023 - 00:37, Güncelleme: 20.09.2023 - 00:39 5334+ kez okundu.
 

Soyer: İzmir'imizde hasarlı yol bırakmayacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte en yoğun kullanılan arterlerin yenilendiğini belirterek, "İzmir'imizde hasarlı yol bırakmayacağız" dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden İZBETON, il genelinde asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Bornova Fatih Caddesi'nde asfalt yenileme çalışmaları başladı. İZBETON ekipleri, yaklaşık 5 kilometrelik alanda 15 bin ton sıcak asfalt ile uygulamalarını sürdürüyor. İzmir'in en önemli arterlerinden biri olan Fatih Caddesi'nde çalışma en kısa sürede tamamlanacak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yapılan çalışmaları gösteren bir video paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Şehrimizin en yoğun kullanılan arterlerini teker teker yeniliyoruz. Altyapı yatırımlarımızın yanı sıra yol yenileme çalışmalarımıza da hızla devam eden İZBETON ekiplerimiz, Bornova Fatih Caddesi'ndeki sıcak asfalt uygulamalarını sürdürüyor. İzmir'imizde hasarlı yol bırakmayacağız."
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte en yoğun kullanılan arterlerin yenilendiğini belirterek, "İzmir'imizde hasarlı yol bırakmayacağız" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden İZBETON, il genelinde asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Bornova Fatih Caddesi'nde asfalt yenileme çalışmaları başladı. İZBETON ekipleri, yaklaşık 5 kilometrelik alanda 15 bin ton sıcak asfalt ile uygulamalarını sürdürüyor. İzmir'in en önemli arterlerinden biri olan Fatih Caddesi'nde çalışma en kısa sürede tamamlanacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yapılan çalışmaları gösteren bir video paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimizin en yoğun kullanılan arterlerini teker teker yeniliyoruz. Altyapı yatırımlarımızın yanı sıra yol yenileme çalışmalarımıza da hızla devam eden İZBETON ekiplerimiz, Bornova Fatih Caddesi'ndeki sıcak asfalt uygulamalarını sürdürüyor. İzmir'imizde hasarlı yol bırakmayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.