DİKİLİ BELEDİYESİ'NDEN HALK PLAJINA GİRİŞ ÜCRETİ

EGE HABERLERİ 27.08.2023 - 00:17, Güncelleme: 27.08.2023 - 00:17 3930+ kez okundu.
 

DİKİLİ BELEDİYESİ'NDEN HALK PLAJINA GİRİŞ ÜCRETİ

İzmirde son dakika sosyal medya hesaplarında paylaşılan habere göre Dikili belediyesi Pisa halk plajında belediye tarafından 100 TL ücret talep ediliyor
İzmir'in Dikili ilçesi Pisa halk plajında belediye tarafından 100 TL ücret talep ediliyor. İzmirde son dakika nın haberine göre halk plajında belediye tarafından 100 TL ücret talep edilmesi şaşkınlık yarattı Habere göre sadece giriş ücretli değil Şezlong şemsiye ve tuvalet parası da ayrı ücret alınıyor Belediye tarafından 100 TL ücret talep edilmesi de halk plajında Şezlong şemsiye ve tuvalet parası olarak istendiği bilgisi veriliyor ancak şemsiye ve şezlongları kullanmayan vatandaşlardan da ücret talep edildiği için bölge sakinleri isyan etti. Vatandaşlar bu duruma yetkililerin acil çözüm bulmasını istiyor.    
İzmirde son dakika sosyal medya hesaplarında paylaşılan habere göre Dikili belediyesi Pisa halk plajında belediye tarafından 100 TL ücret talep ediliyor
İzmir'in Dikili ilçesi Pisa halk plajında belediye tarafından 100 TL ücret talep ediliyor.
İzmirde son dakika nın haberine göre halk plajında belediye tarafından 100 TL ücret talep edilmesi şaşkınlık yarattı
Habere göre sadece giriş ücretli değil Şezlong şemsiye ve tuvalet parası da ayrı ücret alınıyor
Belediye tarafından 100 TL ücret talep edilmesi de halk plajında Şezlong şemsiye ve tuvalet parası olarak istendiği bilgisi veriliyor ancak şemsiye ve şezlongları kullanmayan vatandaşlardan da ücret talep edildiği için bölge sakinleri isyan etti. Vatandaşlar bu duruma yetkililerin acil çözüm bulmasını istiyor.
 
 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.