Tekirdağ Valiliğine Atanan Recep Soytürk Görevine Başladı

GÜNDEM/GÜNCEL 22.08.2023 - 12:57, Güncelleme: 22.08.2023 - 12:57 929+ kez okundu.
 

Tekirdağ Valiliğine Atanan Recep Soytürk Görevine Başladı

Son valiler kararnamesi ile Kilis Valiliğinden Tekirdağ Valiliğine atanan Recep Soytürk görevine başladı.
Habergündemim - Tekirdağ’ın yeni valisi görevine başladı. Kilis Valiliğinden Tekirdağ’a atanan Recep Soytürk’ü siyasi ve bürokrasi yoğun bir kalabalıkla karşıladı. Karşılamada Ak Parti Milletvekili Mestan Özcan ile CHP Milletvekili Nurten Yontar da hazır bulundu. Yontar daha ilk günden validen ‘eşit’ davranması konusunda ricada bulundu. Tekirdağ Valisi Recep Soytürk görevine başladı. Karşılama töreninin ardından kısa bir demeç veren Vali Soytürk, “Benim önceliklerim arasında eğitim var. Bu nedenle eğitim konusunun üzerine hassasiyetle duruyorum. Ayrıca bireysel çalışmalardan öte ekip çalışmalarına önem veririm. Tekirdağ’da böyle bir vali göreceksiniz. Önceki valimiz Sayın Aziz Yıldırım’a da teşekkür ederim” dedi. Vali Soytürk açıklamasının ardından İlçe Kaymakamları ve Milli Eğitim Müdürü’nü odasına çağırarak bir görüşme gerçekleştirdi.   Benzer Haberler
Son valiler kararnamesi ile Kilis Valiliğinden Tekirdağ Valiliğine atanan Recep Soytürk görevine başladı.

Habergündemim -

Tekirdağ’ın yeni valisi görevine başladı. Kilis Valiliğinden Tekirdağ’a atanan Recep Soytürk’ü siyasi ve bürokrasi yoğun bir kalabalıkla karşıladı. Karşılamada Ak Parti Milletvekili Mestan Özcan ile CHP Milletvekili Nurten Yontar da hazır bulundu. Yontar daha ilk günden validen ‘eşit’ davranması konusunda ricada bulundu.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk görevine başladı. Karşılama töreninin ardından kısa bir demeç veren Vali Soytürk, “Benim önceliklerim arasında eğitim var. Bu nedenle eğitim konusunun üzerine hassasiyetle duruyorum. Ayrıca bireysel çalışmalardan öte ekip çalışmalarına önem veririm. Tekirdağ’da böyle bir vali göreceksiniz. Önceki valimiz Sayın Aziz Yıldırım’a da teşekkür ederim” dedi.

Vali Soytürk açıklamasının ardından İlçe Kaymakamları ve Milli Eğitim Müdürü’nü odasına çağırarak bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Benzer Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.