Bağımlılığa karşı mücadele edilecek

GÜNDEM/GÜNCEL 12.08.2023 - 01:41, Güncelleme: 12.08.2023 - 01:41 1574+ kez okundu.
 

Bağımlılığa karşı mücadele edilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bağımlılıkla mücadele için hayata geçirdiği Bağımsız Yaşam İzmir Projesinde, Çiğli pilot bölge seçildi
Bu kapsamda Çiğli Belediyesi'nde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, ilçede yürütülecek çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Konuya ilişkin olarak Çiğli Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar aktarıldı; "Büyükşehir Belediyemizin bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Bağımsız Yaşam İzmir Projesinin pilot bölgesi seçilen ilçemizde yürütülecek uygulamaların ve yöntemlerin konuşulduğu toplantıya ev sahipliği yaptık. Fikirleriyle mücadelemize destek olan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz."
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bağımlılıkla mücadele için hayata geçirdiği Bağımsız Yaşam İzmir Projesinde, Çiğli pilot bölge seçildi

Bu kapsamda Çiğli Belediyesi'nde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, ilçede yürütülecek çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Konuya ilişkin olarak Çiğli Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Çiğli Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar aktarıldı; "Büyükşehir Belediyemizin bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Bağımsız Yaşam İzmir Projesinin pilot bölgesi seçilen ilçemizde yürütülecek uygulamaların ve yöntemlerin konuşulduğu toplantıya ev sahipliği yaptık. Fikirleriyle mücadelemize destek olan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.