Efes Selçuklu kadınların 'biz bize' gezileri başlıyor

GÜNDEM/GÜNCEL 02.08.2023 - 22:08, Güncelleme: 02.08.2023 - 22:08 1487+ kez okundu.
 

Efes Selçuklu kadınların 'biz bize' gezileri başlıyor

Efes Selçuk Belediyesi, kadınlara yönelik gezilerin startını verdi.
Efes Selçuk Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kadınlara yönelik geziler yapılacağı duyuruldu. Gezilerin ilk durağı, İzmir'in tarihi ilçesi Tire olacak. Tire'nin tarihi ve turistik rotalarının takip edileceği gezi 8 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.   Gezilere katılımda kontenjan sınırı olacak ve geziler 18 yaş üstü kadınlara yönelik olacak. Gezilere katılmak için 0232 892 69 25 - 172 dahili hattan ve Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden bilgi alınabilecek.   Belediye tarafından yapılan açıklamada gezilere katılım için son başvuru tarihi 4 Ağustos olarak açıklandı.
Efes Selçuk Belediyesi, kadınlara yönelik gezilerin startını verdi.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kadınlara yönelik geziler yapılacağı duyuruldu. Gezilerin ilk durağı, İzmir'in tarihi ilçesi Tire olacak. Tire'nin tarihi ve turistik rotalarının takip edileceği gezi 8 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

 

Gezilere katılımda kontenjan sınırı olacak ve geziler 18 yaş üstü kadınlara yönelik olacak. Gezilere katılmak için 0232 892 69 25 - 172 dahili hattan ve Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden bilgi alınabilecek.

 

Belediye tarafından yapılan açıklamada gezilere katılım için son başvuru tarihi 4 Ağustos olarak açıklandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.