İzmir'de kaçak avlananlar Sahil Güvenlik'e yakalandı

GÜNDEM/GÜNCEL 21.07.2023 - 14:23, Güncelleme: 21.07.2023 - 14:23 2039+ kez okundu.
 

İzmir'de kaçak avlananlar Sahil Güvenlik'e yakalandı

Balçova ve Çiğli'de kaçak su avcılığı yapan şüpheliler, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.
Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekipleri, 20 Temmuz perşembe günü İzmir Körfezi İnciraltı Kent Ormanı bölgesinde yasa dışı olarak avlanan şüphelileri tespit etti. Kaçak av sonucu elde edildiği anlaşılan 48 çuval (bin 400 kilogram) kara ve kıllı midye ile Tuzla bölgesinde yasa dışı balık yemi ve su ürünleri avcılığında kullanıldığı tespit edilen biri 5 metre diğeri 6 metre boyundaki 2 adet isimsiz tekneye “İzmir Valiliği Yasa Dışı Su Ürünleri ile Mücadele Protokolü” çerçevesinde el konuldu.   Faaliyetlerde, teknelerin üzerinde bulunan 3 adet su motoru, 5 adet yem havuzu, 7 adet sepet, 10 metre hortum ve 100 metre pinter ağının mülkiyeti de kamuya geçirildi.
Balçova ve Çiğli'de kaçak su avcılığı yapan şüpheliler, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekipleri, 20 Temmuz perşembe günü İzmir Körfezi İnciraltı Kent Ormanı bölgesinde yasa dışı olarak avlanan şüphelileri tespit etti. Kaçak av sonucu elde edildiği anlaşılan 48 çuval (bin 400 kilogram) kara ve kıllı midye ile Tuzla bölgesinde yasa dışı balık yemi ve su ürünleri avcılığında kullanıldığı tespit edilen biri 5 metre diğeri 6 metre boyundaki 2 adet isimsiz tekneye “İzmir Valiliği Yasa Dışı Su Ürünleri ile Mücadele Protokolü” çerçevesinde el konuldu.

 

Faaliyetlerde, teknelerin üzerinde bulunan 3 adet su motoru, 5 adet yem havuzu, 7 adet sepet, 10 metre hortum ve 100 metre pinter ağının mülkiyeti de kamuya geçirildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.