Okul bahçesinde çıkan yangını meraklı gözlerle izlediler

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2023 - 19:11, Güncelleme: 15.04.2023 - 18:22 1764+ kez okundu.
 

Okul bahçesinde çıkan yangını meraklı gözlerle izlediler

Okul bahçesinde çıkan yangını meraklı gözlerle izlediler
Tokat şehir merkezinde okulun bahçesinde çıkan yangın korkuturken meraklı gözlerle izleyenler ise dikkat çekti.Edinilen bilgilere göre yangın, Tokat kent merkezinde bulunan ve tadilatta olduğu öğrenilen Gaziosmanpaşa Lisesi’nin bahçesinde meydana geldi. Çalışmalardan dolayı çıktığı düşünülen yangını görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Dumanların yükseldiği yangını çevredeki vatandaşlar merakla izlerken itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Okul bahçesinde çıkan yangını meraklı gözlerle izlediler
Tokat şehir merkezinde okulun bahçesinde çıkan yangın korkuturken meraklı gözlerle izleyenler ise dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre yangın, Tokat kent merkezinde bulunan ve tadilatta olduğu öğrenilen Gaziosmanpaşa Lisesi’nin bahçesinde meydana geldi. Çalışmalardan dolayı çıktığı düşünülen yangını görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Dumanların yükseldiği yangını çevredeki vatandaşlar merakla izlerken itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.