Büyükşehir Zabıta Ramazan denetiminde

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2023 - 17:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 15:58 1707+ kez okundu.
 

Büyükşehir Zabıta Ramazan denetiminde

Büyükşehir Zabıta Ramazan denetiminde
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayı öncesi denetimlerini sıklaştırarak marketlerde, fırınlarda işyeri açma ve çalışma ruhsatı, terazi ölçümleme kontrolü, raf-kasa fiyat kontrolü ve son kullanma tarihi (SKT) denetimi yapıyor.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı vatandaşların güvenli alışveriş yapmaları için denetimlerine devam ediyor. Ekipler Ramazan ayı öncesi marketlerde, fırınlarda işyeri açma ve çalışma ruhsatı, terazi ölçümleme kontrolü, raf-kasa fiyat kontrolü ve son kullanma tarihi kontrollerini yaparak vatandaşların gıdalara, tüm ürünlere sağlıklı ve güvenilir biçimde ulaşmasını sağlıyor. Marketlerde gerçekleştirdiği denetimlerle vatandaşların mağduriyetinin de önüne geçen ekipler, fahiş fiyata geçit vermiyor. Görevli zabıta etiketlerdeki raf-kasa fiyat farkını, etiketler üzerinde yazılanları ve ürünlerin son kullanma tarihlerini inceliyor. Meyve-sebze reyonunda yer alan künyelere göz atan ekipler ayrıca yıkanmadan yenen ve paketli şekilde satılması zorunlu olan ürünlerin açıkta satılıp satılmadığını kontrol ediyor.
Büyükşehir Zabıta Ramazan denetiminde
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayı öncesi denetimlerini sıklaştırarak marketlerde, fırınlarda işyeri açma ve çalışma ruhsatı, terazi ölçümleme kontrolü, raf-kasa fiyat kontrolü ve son kullanma tarihi (SKT) denetimi yapıyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı vatandaşların güvenli alışveriş yapmaları için denetimlerine devam ediyor. Ekipler Ramazan ayı öncesi marketlerde, fırınlarda işyeri açma ve çalışma ruhsatı, terazi ölçümleme kontrolü, raf-kasa fiyat kontrolü ve son kullanma tarihi kontrollerini yaparak vatandaşların gıdalara, tüm ürünlere sağlıklı ve güvenilir biçimde ulaşmasını sağlıyor. Marketlerde gerçekleştirdiği denetimlerle vatandaşların mağduriyetinin de önüne geçen ekipler, fahiş fiyata geçit vermiyor. Görevli zabıta etiketlerdeki raf-kasa fiyat farkını, etiketler üzerinde yazılanları ve ürünlerin son kullanma tarihlerini inceliyor. Meyve-sebze reyonunda yer alan künyelere göz atan ekipler ayrıca yıkanmadan yenen ve paketli şekilde satılması zorunlu olan ürünlerin açıkta satılıp satılmadığını kontrol ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.