Samsun’da kamyonet kaldırıma çarptı: 2 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2023 - 13:25, Güncelleme: 10.03.2023 - 13:01 1914+ kez okundu.
 

Samsun’da kamyonet kaldırıma çarptı: 2 yaralı

Samsun’da kamyonet kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Samsun’da kamyonetin kaldırıma çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı Makro AVM Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsa Çetinkaya idaresindeki 55 RF 093 kamyonet, tırın sıkıştırması sonucu yoldan çıkarak kaldırıma çarptı. Kazada, araç sürücüsü ve annesi Fatma Çetinkaya yaralandı. Yaralılar ambulansta Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Samsun’da kamyonet kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Samsun’da kamyonetin kaldırıma çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı Makro AVM Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsa Çetinkaya idaresindeki 55 RF 093 kamyonet, tırın sıkıştırması sonucu yoldan çıkarak kaldırıma çarptı. Kazada, araç sürücüsü ve annesi Fatma Çetinkaya yaralandı. Yaralılar ambulansta Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.