Canını hiçe saydı metrelerce böyle ilerledi!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2022 - 09:47, Güncelleme: 30.12.2022 - 09:47 415+ kez okundu.
 

Canını hiçe saydı metrelerce böyle ilerledi!

Canını hiçe saydı metrelerce yol tutunarak ilerledi
Diyarbakır’da patenli genç, yürekleri ağza getirdi; araca tutunarak metrelerce yol kat etti. Olay, dün gece saatlerinde Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi 75 metrelik yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, patenli bir genç, kırmızı ışıklarda bir aracın arkasına takılarak metrelerce yol kat ederek yürekleri ağza getirdi. Sürücünün fark etmediği genç, otomobilin manevra yapmasıyla düşmekten son anda kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Canını hiçe saydı metrelerce yol tutunarak ilerledi

Diyarbakır’da patenli genç, yürekleri ağza getirdi; araca tutunarak metrelerce yol kat etti.
Olay, dün gece saatlerinde Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi 75 metrelik yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, patenli bir genç, kırmızı ışıklarda bir aracın arkasına takılarak metrelerce yol kat ederek yürekleri ağza getirdi. Sürücünün fark etmediği genç, otomobilin manevra yapmasıyla düşmekten son anda kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.