Hatay’da trafik kazası: 2 ölü!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2022 - 08:06, Güncelleme: 22.12.2022 - 08:06 773+ kez okundu.
 

Hatay’da trafik kazası: 2 ölü!

Hatay’da trafik kazası: 2 ölü
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza; ilçeye bağlı Güzelce mevkiinde meydana geldi. Yaşar Sakin (62) idaresindeki 31 AKM 090 plakalı otomobil ile Y.D.’nin kullandığı 31 KZ 147 plakalı kamyon çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık, Jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan sürücü Yaşar Sakin ile yanında yolcu olarak Ahmet Taka’nın (55) yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Araç içerisinde sıkışan Taka ve Sakin’in cansız bedenleri, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.
Hatay’da trafik kazası: 2 ölü

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.
Kaza; ilçeye bağlı Güzelce mevkiinde meydana geldi. Yaşar Sakin (62) idaresindeki 31 AKM 090 plakalı otomobil ile Y.D.’nin kullandığı 31 KZ 147 plakalı kamyon çarpıştı.
Kaza ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık, Jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan sürücü Yaşar Sakin ile yanında yolcu olarak Ahmet Taka’nın (55) yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi.
Araç içerisinde sıkışan Taka ve Sakin’in cansız bedenleri, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yapılan incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.