Dicle Üniversitesi’nde 50. yıl etkinlikleri başladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 12:37, Güncelleme: 13.12.2022 - 12:34 1006+ kez okundu.
 

Dicle Üniversitesi’nde 50. yıl etkinlikleri başladı

Dicle Üniversitesi’nde 50. yıl etkinlikleri başladı
Dicle Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Dicle Üniversitesi 50. yıl etkinlikleri, ’Böceklerin Dünyası’ atölyesi ile başladı.Etkinlik çerçevesinde çocuklar zehirli hayvanlar ve böcek türlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Atölye çalışması Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Satar tarafından Fen Fakültesi Zooloji Müzesinde gerçekleştirildi.’Böceklerin Dünyası’ atölyesinde çocuklar, böceklerin genel özelliklerini, yaşam alanlarını, yarar ve zararlarını öğrendi.
Dicle Üniversitesi’nde 50. yıl etkinlikleri başladı
Dicle Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Dicle Üniversitesi 50. yıl etkinlikleri, ’Böceklerin Dünyası’ atölyesi ile başladı.
Etkinlik çerçevesinde çocuklar zehirli hayvanlar ve böcek türlerini yakından inceleme fırsatı buldu. Atölye çalışması Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Satar tarafından Fen Fakültesi Zooloji Müzesinde gerçekleştirildi.
’Böceklerin Dünyası’ atölyesinde çocuklar, böceklerin genel özelliklerini, yaşam alanlarını, yarar ve zararlarını öğrendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.