Düzce'de depremden etkilenen öğrencilere 'moral'

YURT HABERLERİ 09.12.2022 - 10:23, Güncelleme: 09.12.2022 - 11:23 982+ kez okundu.
 

Düzce'de depremden etkilenen öğrencilere 'moral'

Düzce'de depremden etkilenen öğrencilere 'moral'
Düzce Toki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda deprem sonrası psikososyal destek faaliyetleri çocuk şenliğini aratmadı. Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi ile İşbirliği Yapılarak Düzenlenen Etkinliklerde Öğrenciler Yaşananlardan Uzaklaşarak, müziğin ve oyunların iyileştirici etkisiyle buluştu. Bu sayede sınıf düzeyinde yapılan etkinlikleri zenginleştirme fırsatı yakaladı. Yüz boyama, badminton, zumba, müzik dinletisi, spor parkuru ile doyasıya eğlenen öğrenciler,  depremin etkilerinden kurtularak normal yaşama adapte olmalarını da sağladı. Okul idarecileri, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla psikososyal destek çalışmalarına katkı veren Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ne teşekkür etti.  
Düzce'de depremden etkilenen öğrencilere 'moral'

Düzce Toki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda deprem sonrası psikososyal destek faaliyetleri çocuk şenliğini aratmadı.

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi ile İşbirliği Yapılarak Düzenlenen Etkinliklerde Öğrenciler Yaşananlardan Uzaklaşarak, müziğin ve oyunların iyileştirici etkisiyle buluştu. Bu sayede sınıf düzeyinde yapılan etkinlikleri zenginleştirme fırsatı yakaladı.

Yüz boyama, badminton, zumba, müzik dinletisi, spor parkuru ile doyasıya eğlenen öğrenciler,  depremin etkilerinden kurtularak normal yaşama adapte olmalarını da sağladı.

Okul idarecileri, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla psikososyal destek çalışmalarına katkı veren Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ne teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.