Cephanelik değil, şüpheli şahsın evi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2022 - 10:00, Güncelleme: 06.12.2022 - 10:00 1082+ kez okundu.
 

Cephanelik değil, şüpheli şahsın evi

Cephanelik değil, şüpheli şahsın evi
Nevşehir’de bir evde yapılan aramada çok sayıda tabanca, bıçak ve fişek ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalarda 1 evde adli arama yaptı. 1 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 7 adet tabanca, 7 adet bıçak, 8 adet şarjör ve 200 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.
Cephanelik değil, şüpheli şahsın evi

Nevşehir’de bir evde yapılan aramada çok sayıda tabanca, bıçak ve fişek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçakçılık ile mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalarda 1 evde adli arama yaptı. 1 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada; 7 adet tabanca, 7 adet bıçak, 8 adet şarjör ve 200 adet fişek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.