Ortaköy’de kıyıyı döven dalgalar görüntülendi

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2022 - 15:54, Güncelleme: 21.11.2022 - 15:51 910+ kez okundu.
 

Ortaköy’de kıyıyı döven dalgalar görüntülendi

Ortaköy’de kıyıyı döven dalgalar görüntülendi
İstanbul Ortaköy’de dalgalar şiddetli rüzgarın etkisiyle kıyıyı dövdü. Bazı vatandaşlar yürümekte zorlanırken, bazıları da özçekim yaptı.Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul’da yağmur ve rüzgar etkili olmaya başladı. Beşiktaş Ortaköy’de dalgalar kıyıyı dövdü. Bazı vatandaşlar yürümekte zorlanırken, bazıları da özçekim yaptı. Kimi vatandaşlar da saçakların altına sığındı. Teknelerin ve vapurların da ilerlemekte zorlandığı görüldü.
Ortaköy’de kıyıyı döven dalgalar görüntülendi
İstanbul Ortaköy’de dalgalar şiddetli rüzgarın etkisiyle kıyıyı dövdü. Bazı vatandaşlar yürümekte zorlanırken, bazıları da özçekim yaptı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul’da yağmur ve rüzgar etkili olmaya başladı. Beşiktaş Ortaköy’de dalgalar kıyıyı dövdü. Bazı vatandaşlar yürümekte zorlanırken, bazıları da özçekim yaptı. Kimi vatandaşlar da saçakların altına sığındı. Teknelerin ve vapurların da ilerlemekte zorlandığı görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.