Fenerbahçe, Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 22:19, Güncelleme: 08.11.2022 - 19:57 2108+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Katar’da oynanacak Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek ara öncesinde ligin 14. haftasında 12 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’da Giresunspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.Fenerbahçe’de günün tek idmanı Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yapıldı. DG Sivasspor ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken; diğer futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından pas çalışmalarıyla sürdürdükleri idmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.Mert Hakan Yandaş, Luan Peres, İrfan Can Eğribayat, Lincoln Henrique ve Gustavo Henrique antrenmanı bireysel çalışmalar eşliğinde tamamladı.Sarı-lacivertliler, Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın tesislerinde yapacağı idmanla sürdürecek.
Fenerbahçe, Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Katar’da oynanacak Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek ara öncesinde ligin 14. haftasında 12 Kasım Cumartesi günü saat 17.00’da Giresunspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.
Fenerbahçe’de günün tek idmanı Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde yapıldı. DG Sivasspor ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken; diğer futbolcular koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından pas çalışmalarıyla sürdürdükleri idmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.
Mert Hakan Yandaş, Luan Peres, İrfan Can Eğribayat, Lincoln Henrique ve Gustavo Henrique antrenmanı bireysel çalışmalar eşliğinde tamamladı.
Sarı-lacivertliler, Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın tesislerinde yapacağı idmanla sürdürecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.