9 ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI

GÜNDEM/GÜNCEL 23.09.2022 - 16:21, Güncelleme: 23.09.2022 - 16:21 2256+ kez okundu.
 

9 ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI

MİT, kırmızı bültenle aranan PKK'lı terörist Atilla Çiçek ve örgütün sözde sorumlularından olan Hüseyin Yıldırım'ı yakalayarak Türkiye'ye getirdi
 Öte yandan Atilla Çiçek'in 2012 ve 2020 yıllarında gerçekleştirilen 2 ayrı saldırının failleri arasında yer aldığı bilgisi edinildi. 9 ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI Pkk üyesi iki teröristin örgütte üst düzey görev üstlendiği, aynı zamanda güvenlik güçlerine yönelik birçok eyleme katılan hainler arasında olduğu belirlendi. Lenek kod adlı Atilla Çiçek'in 2012 yılında 6'sı asker 1'i sivil 7 kişinin şehit düştüğü bombalı saldırı ile 2020 yılında Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesinde 2 askerin şehit olduğu saldırının failleri arasında yer aldığı öğrenildi. ÖRGÜTÜN "SORUMLU" DÜZEYİNDE OLDUĞU BELİRLENDİ Atilla Çiçek'in ise Suriye ve İran'da, Hüseyin Yıldırım'ın ise Suriye ve Irak'ta örgüt içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdikleri tespit edildi.
MİT, kırmızı bültenle aranan PKK'lı terörist Atilla Çiçek ve örgütün sözde sorumlularından olan Hüseyin Yıldırım'ı yakalayarak Türkiye'ye getirdi

 Öte yandan Atilla Çiçek'in 2012 ve 2020 yıllarında gerçekleştirilen 2 ayrı saldırının failleri arasında yer aldığı bilgisi edinildi.

9 ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI

Pkk üyesi iki teröristin örgütte üst düzey görev üstlendiği, aynı zamanda güvenlik güçlerine yönelik birçok eyleme katılan hainler arasında olduğu belirlendi. Lenek kod adlı Atilla Çiçek'in 2012 yılında 6'sı asker 1'i sivil 7 kişinin şehit düştüğü bombalı saldırı ile 2020 yılında Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesinde 2 askerin şehit olduğu saldırının failleri arasında yer aldığı öğrenildi.

ÖRGÜTÜN "SORUMLU" DÜZEYİNDE OLDUĞU BELİRLENDİ

Atilla Çiçek'in ise Suriye ve İran'da, Hüseyin Yıldırım'ın ise Suriye ve Irak'ta örgüt içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdikleri tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.