Ocak ayı zam şampiyonu belli oldu!

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2022 - 18:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1438+ kez okundu.
 

Ocak ayı zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK'in ocak ayında yıllık enflasyonun %48,69 da yükseldiğini açıklamasının ardından, zam şampiyonu belli oldu.
TÜİK'in ocak ayında yıllık enflasyonun %48,69 da yükseldiğini açıklamasının ardından, zam şampiyonu belli oldu. Ocak ayında ilk endekste hesaplanan 354 maddenin fiyatında artış gerçekleşti. Bu ayın zam şampiyonu bir önceki aya göre enflasyon sepetinde fiyatı artan ürün elektrik olarak değerlendirildi. Patlıcan %54,74'lük artışla ikinciliğe, dolmalık biber %54,27'lik artış ile üçüncülüğü kazandı.
TÜİK'in ocak ayında yıllık enflasyonun %48,69 da yükseldiğini açıklamasının ardından, zam şampiyonu belli oldu.

TÜİK'in ocak ayında yıllık enflasyonun %48,69 da yükseldiğini açıklamasının ardından, zam şampiyonu belli oldu. Ocak ayında ilk endekste hesaplanan 354 maddenin fiyatında artış gerçekleşti.

Bu ayın zam şampiyonu bir önceki aya göre enflasyon sepetinde fiyatı artan ürün elektrik olarak değerlendirildi. Patlıcan %54,74'lük artışla ikinciliğe, dolmalık biber %54,27'lik artış ile üçüncülüğü kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.