TOYA Makine’den Ekmek İsrafı ve Dağıtım Maliyetlerini Azaltan Yeni Bir İş Fırsatı

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2021 - 11:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2231+ kez okundu.
 

TOYA Makine’den Ekmek İsrafı ve Dağıtım Maliyetlerini Azaltan Yeni Bir İş Fırsatı

45 yıldır verimlilik, kalite ve sürdürülebilirlik esaslı teknolojiler geliştiren Toya Makine, Yüksek Teknoloji Fırıncılık iş modelini yatırımcıya arz ediyor.
Toya Makine CEO’su Serdar Yalçınkaya, “Uzun yıllardır üzerinde çalıştığımız Yüksek Teknoloji Fırıncılık iş modelimizi artık yatırımcılara arz ediyoruz. Yatırımcılar, geleneksel ekmek ve unlu mamul lezzetlerinin yüksek teknoloji kullanarak tüketici ile buluşmasını sağlayan üretim ve satış iş modeline yatırım yaparak, mevcut işyerlerini dönüştürerek veya yeni işletmeler kurarak bu desteğimizden faydalanabilir” dedi. Yalçınkaya; "Yatırımcı adaylarına yüksek teknoloji fırıncılığa yatırım yapın, kendi markanızla fırınınızı kurun diyoruz. 800 bin TL yatırımla, 6 ay markanızın olgunlaşma süresi sonrasında aylık 40 bin TL kazanç sağlanabilmesinin yolunu açıyoruz. Düşük yatırım bütçesi, yüksek karlılık ve kısa zamanda amortisman yatırımcımızı da mutlu ediyor” dedi. Bu yatırım fırsatında Toya Makine’den 2 milyon TL değerinde, 1 milyon adet ekmek de hediye ediliyor. Sadece İstanbul’da ekmek üreten işletmelere özel 260 gr baston ekmek hamuru 0,90 TL’den satışa sunuluyor. İşletmeye günde aldığı ekmeğin yüzde 10’u kadar ekmek hediye ediliyor. Hem ekmek israfını hem de dağıtım maliyetini düşürüyoruz Modelle ilgili bilgiler veren Yalçınkaya; “Fırıncı aldığı hamuru fırında önce çözdürüyor sonra mayalandırıyor ve pişiriyor. Bu modelde hem üretilip satılmayan ve çöpe giden ekmeği kurtarıyoruz hem de lojistik maliyetini düşürüyoruz. Fırın, satışa ve talebe göre pişirme gerçekleştirerek israfı da önlenmiş oluyor. Satış noktalarına ürünleri daha az hacme sahip donuk hamur haliyle sevk ettiğimiz için lojistikte de çok büyük fayda sağlıyoruz. Yüksek Teknoloji Fırıncılık modelimizde üretimde kullanılan hammadde gereksinimi olmaması, işyerinde satışa sunulan tüm ürünlerin miktar kontrollerinin sayısal olarak yapılabilmesi, ürünlerin tüketici isteklerine göre en uygun şekilde sunulabilmesi, belirlenen standartların sürdürülebilir olabilmesi ve daha birçok avantajı bir arada sunuyoruz.” dedi. Satılamayıp çöpe giden ekmekler tarih olacak İşletmeler gönderilen hamurları 24 saat buzdolabında saklayıp, talep kadar pişirerek satabilecek. Bu da fazla üretilip satılamayıp çöpe giden ekmekleri engelleyecek. Hedef yılda 5 milyon ekmeğin israfını önlemek.
45 yıldır verimlilik, kalite ve sürdürülebilirlik esaslı teknolojiler geliştiren Toya Makine, Yüksek Teknoloji Fırıncılık iş modelini yatırımcıya arz ediyor.

Toya Makine CEO’su Serdar Yalçınkaya, “Uzun yıllardır üzerinde çalıştığımız Yüksek Teknoloji Fırıncılık iş modelimizi artık yatırımcılara arz ediyoruz. Yatırımcılar, geleneksel ekmek ve unlu mamul lezzetlerinin yüksek teknoloji kullanarak tüketici ile buluşmasını sağlayan üretim ve satış iş modeline yatırım yaparak, mevcut işyerlerini dönüştürerek veya yeni işletmeler kurarak bu desteğimizden faydalanabilir” dedi.

Yalçınkaya; "Yatırımcı adaylarına yüksek teknoloji fırıncılığa yatırım yapın, kendi markanızla fırınınızı kurun diyoruz. 800 bin TL yatırımla, 6 ay markanızın olgunlaşma süresi sonrasında aylık 40 bin TL kazanç sağlanabilmesinin yolunu açıyoruz. Düşük yatırım bütçesi, yüksek karlılık ve kısa zamanda amortisman yatırımcımızı da mutlu ediyor” dedi.

Bu yatırım fırsatında Toya Makine’den 2 milyon TL değerinde, 1 milyon adet ekmek de hediye ediliyor. Sadece İstanbul’da ekmek üreten işletmelere özel 260 gr baston ekmek hamuru 0,90 TL’den satışa sunuluyor. İşletmeye günde aldığı ekmeğin yüzde 10’u kadar ekmek hediye ediliyor.

Hem ekmek israfını hem de dağıtım maliyetini düşürüyoruz

Modelle ilgili bilgiler veren Yalçınkaya; “Fırıncı aldığı hamuru fırında önce çözdürüyor sonra mayalandırıyor ve pişiriyor. Bu modelde hem üretilip satılmayan ve çöpe giden ekmeği kurtarıyoruz hem de lojistik maliyetini düşürüyoruz. Fırın, satışa ve talebe göre pişirme gerçekleştirerek israfı da önlenmiş oluyor. Satış noktalarına ürünleri daha az hacme sahip donuk hamur haliyle sevk ettiğimiz için lojistikte de çok büyük fayda sağlıyoruz. Yüksek Teknoloji Fırıncılık modelimizde üretimde kullanılan hammadde gereksinimi olmaması, işyerinde satışa sunulan tüm ürünlerin miktar kontrollerinin sayısal olarak yapılabilmesi, ürünlerin tüketici isteklerine göre en uygun şekilde sunulabilmesi, belirlenen standartların sürdürülebilir olabilmesi ve daha birçok avantajı bir arada sunuyoruz.” dedi.

Satılamayıp çöpe giden ekmekler tarih olacak

İşletmeler gönderilen hamurları 24 saat buzdolabında saklayıp, talep kadar pişirerek satabilecek. Bu da fazla üretilip satılamayıp çöpe giden ekmekleri engelleyecek. Hedef yılda 5 milyon ekmeğin israfını önlemek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.