Türkiye'nin ünlü 8 Rapçisi özel projede bir araya geldi

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2021 - 13:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2520+ kez okundu.
 

Türkiye'nin ünlü 8 Rapçisi özel projede bir araya geldi

Tüm çalışmaları Cihad Özbulut önderliğinde gerçekleşen "COnnection" isimli özel projede Velet ile birlikte Decrat, Old G, Zai, G0KAY, Azap HG, Defkhan ve 6iant bir araya geldi.
Türk Rap sektöründe başarılı organizasyonlara imza atan, son dönemlerde dijital sektörde proje ve şarkı bazında üretimlere öncülük yapan Özbulut Organizasyon & Menajerlik & Dağıtım ve Yapım Şirketi, 8 sanatçısını bir araya getirerek COnnection adında toplu proje hazırladı. Cihad Özbulut projeyle alakalı; "Toplu Projelere farklı bir soluk getireceğine inandığımız şarkı, Türkçe Rap camiasına hayırlı olsun. Devamında bir sinema filmi gelebilir." Klip çekimleri salgın kurallarına uygun şekilde İstanbul'da 23 Saat, Almanya'da ise 4 Saat süren "COnnection" isimli şarkı COnnection etiketiyle tüm dijital platformlarda ve VeletMusic Youtube kanalında müzikseverlerle buluştu.
Tüm çalışmaları Cihad Özbulut önderliğinde gerçekleşen "COnnection" isimli özel projede Velet ile birlikte Decrat, Old G, Zai, G0KAY, Azap HG, Defkhan ve 6iant bir araya geldi.

Türk Rap sektöründe başarılı organizasyonlara imza atan, son dönemlerde dijital sektörde proje ve şarkı bazında üretimlere öncülük yapan Özbulut Organizasyon & Menajerlik & Dağıtım ve Yapım Şirketi, 8 sanatçısını bir araya getirerek COnnection adında toplu proje hazırladı.

Cihad Özbulut projeyle alakalı; "Toplu Projelere farklı bir soluk getireceğine inandığımız şarkı, Türkçe Rap camiasına hayırlı olsun. Devamında bir sinema filmi gelebilir."

Klip çekimleri salgın kurallarına uygun şekilde İstanbul'da 23 Saat, Almanya'da ise 4 Saat süren "COnnection" isimli şarkı COnnection etiketiyle tüm dijital platformlarda ve VeletMusic Youtube kanalında müzikseverlerle buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.