İHTİLAL SEVDALISI EMEKLİ AMİRALLERE ISTOK'TAN TOKAT GİBİ CEVAP

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2021 - 13:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2259+ kez okundu.
 

İHTİLAL SEVDALISI EMEKLİ AMİRALLERE ISTOK'TAN TOKAT GİBİ CEVAP

Milli İradeyi hedef alan Eski Türkiye'nin düşünce artığı , siyasete yön vermeye amaçlayan 103 Emekli Amiralin Açıklaması dolayısıyla basın açıklamamız.
İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK); Milli İradeyi hedef alan Eski Türkiye'nin düşünce artığı , siyasete yön vermeye amaçlayan 103 Emekli Amiralin Açıklaması dolayısıyla basın açıklamamız. 28 Şubat 1997 tarihinde Mili Güvenlik Kurulu Olağanüstü Toplantısında aldıkları kararlarla devletin yönetim mekanizmalarını zulme dönüştürenlerin halen zihinlerimizde olduğu üzerine ise 15 Temmuz Hain darbe girişiminde ortaya çıkan Şanlı Ordumuzun itibarına suikast düzenleyen ki dün olduğu gibi bugünde Millete rağmen Millet adına açıklama yapan bildiri yayınlayan 103 Emekli Amirali kınıyoruz . Unutulmasın ki 28 Şubat zihniyeti tarihimizin karanlık sayfalarında kalmaya mahkûm olmuş,bu mahkûmiyet onların boyunlarında kıyamete kadar asılı kalacaktır. 15 Temmuz da Milletimiz dışardan yönetildiği ve yönlendirildiği aşikar olan ve Şanlı Ordumuzun itibarına gölge düşürerek yapılan Hain saldırıyı da asırlar geçse  de unutmayacaktır. Dün ; "Batı çalışma grubu" ile okulları, vakıfları ve dernekleri kıskaca alıp, bazılarını kapatmışlar, dindar insanları tasfiye etmişlerdir. Kısacası; Kadrolarıyla devletin önemli organlarına hâkim olan 28 Şubat darbecileri, “İrticayla mücadele” kılıfıyla, milletimize düşmanlık yapmışlardır. Maalesef ki günümüz de halen bu zihniyetin devamı 103 Emekli Amiral aktör geçmişi unutmamızı istemektedirler. Bizler biliyoruz ki unutur yada unutturulursak 1997 Türkiye’ sine geri döneceğimizi iyi bilmekteyiz.  Ordumuzun ve Milli İradenin yanında olan sivil toplum kuruluşlarımızı ve vatandaşlarımızı, milli iradeyi vesayet altına alabilecek, tüm oluşum ve güç odakları karşısında, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geleceğimize sahip çıkmaya davet eder, saygılarımızı sunarız. Ali MAMAK İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK) Dönem Başkanı
Milli İradeyi hedef alan Eski Türkiye'nin düşünce artığı , siyasete yön vermeye amaçlayan 103 Emekli Amiralin Açıklaması dolayısıyla basın açıklamamız.

İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK);
Milli İradeyi hedef alan Eski Türkiye'nin düşünce artığı , siyasete yön vermeye amaçlayan 103 Emekli Amiralin Açıklaması dolayısıyla basın açıklamamız.

28 Şubat 1997 tarihinde Mili Güvenlik Kurulu Olağanüstü Toplantısında aldıkları kararlarla devletin yönetim mekanizmalarını zulme dönüştürenlerin halen zihinlerimizde olduğu üzerine ise 15 Temmuz Hain darbe girişiminde ortaya çıkan Şanlı Ordumuzun itibarına suikast düzenleyen ki dün olduğu gibi bugünde Millete rağmen Millet adına açıklama yapan bildiri yayınlayan 103 Emekli Amirali kınıyoruz .

Unutulmasın ki
28 Şubat zihniyeti tarihimizin karanlık sayfalarında kalmaya mahkûm olmuş,bu mahkûmiyet onların boyunlarında kıyamete kadar asılı kalacaktır.

15 Temmuz da Milletimiz dışardan yönetildiği ve yönlendirildiği aşikar olan ve Şanlı Ordumuzun itibarına gölge düşürerek yapılan Hain saldırıyı da asırlar geçse  de unutmayacaktır.

Dün ;
"Batı çalışma grubu" ile okulları, vakıfları ve dernekleri kıskaca alıp, bazılarını kapatmışlar, dindar insanları tasfiye etmişlerdir.

Kısacası;
Kadrolarıyla devletin önemli organlarına hâkim olan 28 Şubat darbecileri, “İrticayla mücadele” kılıfıyla, milletimize düşmanlık yapmışlardır.

Maalesef ki günümüz de halen bu zihniyetin devamı 103 Emekli Amiral aktör geçmişi unutmamızı istemektedirler. Bizler biliyoruz ki unutur yada unutturulursak 1997 Türkiye’ sine geri döneceğimizi iyi bilmekteyiz. 

Ordumuzun ve Milli İradenin yanında olan sivil toplum kuruluşlarımızı ve vatandaşlarımızı, milli iradeyi vesayet altına alabilecek, tüm oluşum ve güç odakları karşısında, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde geleceğimize sahip çıkmaya davet eder, saygılarımızı sunarız.

Ali MAMAK
İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu
(İSTOK) Dönem Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.