Görsel şölenin adresi Karadeniz oldu

SPOR 11.06.2025 - 10:46, Güncelleme: 11.06.2025 - 10:52 419 kez okundu.
 

Görsel şölenin adresi Karadeniz oldu

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları yeni sezon antrenmanlarına başladılar.
 Ordu Altınordu İlçesi’nde gerçekleştirilen antrenmanlara vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Civil ırmağı ve sahil şeridinde yapılan antrenmanlarda kanocuların ortaya koydukları görsel şölen izleyenlerden tam not aldı. KARADENİZ KANOLARLA RENKLENDİ Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları yeni sezon antrenmanlarına başladılar. Altınordu İlçesi’nde gerçekleştirilen antrenmanlara vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Civil ırmağı ve sahil şeridinde yapılan antrenmanlarda kanocuların ortaya koydukları görsel şölen izleyenlerden tam not aldı. Çocuk ve gençlerin su sporlarına ilgisini artırmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Yelken ve Kano Eğitimi Projesi” Ordu’nun su sporları alanında adından söz ettiren bir il olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz sezonu ile tekrar kürek çekmeye başlayan kanocular Karadeniz’de görsel şölene imza atıyor. GÖRSEL ŞÖLENİN ADRESİ KARADENİZ OLDU Ordu’nun su sporları alanında öncüleri olmak için aralıksız çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları, her yaz olduğu gibi tekrar sahneye çıktı. Karadeniz’de görsel şölene imza atan 9 kişilik kanocular hem denizde hem de ırmakta yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. Kanocularının yeni sezon ilk antrenmanı vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları yeni sezon antrenmanlarına başladılar.

 Ordu Altınordu İlçesi’nde gerçekleştirilen antrenmanlara vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Civil ırmağı ve sahil şeridinde yapılan antrenmanlarda kanocuların ortaya koydukları görsel şölen izleyenlerden tam not aldı.

KARADENİZ KANOLARLA RENKLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları yeni sezon antrenmanlarına başladılar. Altınordu İlçesi’nde gerçekleştirilen antrenmanlara vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Civil ırmağı ve sahil şeridinde yapılan antrenmanlarda kanocuların ortaya koydukları görsel şölen izleyenlerden tam not aldı.

Çocuk ve gençlerin su sporlarına ilgisini artırmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Yelken ve Kano Eğitimi Projesi” Ordu’nun su sporları alanında adından söz ettiren bir il olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz sezonu ile tekrar kürek çekmeye başlayan kanocular Karadeniz’de görsel şölene imza atıyor.

GÖRSEL ŞÖLENİN ADRESİ KARADENİZ OLDU

Ordu’nun su sporları alanında öncüleri olmak için aralıksız çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesi Yelken ve Kano Kulübü sporcuları, her yaz olduğu gibi tekrar sahneye çıktı. Karadeniz’de görsel şölene imza atan 9 kişilik kanocular hem denizde hem de ırmakta yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. Kanocularının yeni sezon ilk antrenmanı vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.