AKM’deki KPSS Programı 31 Ağustos’a Kadar Sürecek

YURT HABERLERİ (HM) - Haber Merkezi | 23.08.2026 - 14:39, Güncelleme: 24.08.2026 - 03:32 166 kez okundu.
 

AKM’deki KPSS Programı 31 Ağustos’a Kadar Sürecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin KPSS Genel Tekrar Programı AKM’de başladı; adaylar 31 Ağustos’a kadar beş branşta uzmanlarla buluşacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesinin KPSS’ye hazırlanan adaylar için düzenlediği Genel Tekrar Programı, Adapazarı Kültür Merkezi’nde başladı. Beş farklı branşı kapsayan programın ilk dersinde adaylar coğrafya konularını gözden geçirdi. Eğitimler 31 Ağustos’a kadar devam edecek.İlk ders coğrafya alanında yapıldıKPSS adaylarının sınav öncesinde bilgilerini tazelemesi amacıyla hazırlanan programın ilk buluşması AKM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Coğrafya dersi eğitmen Murat Ersoy’un anlatımıyla yapıldı. Adaylar sınavda karşılaşabilecekleri coğrafya konu başlıklarını kapsamlı şekilde tekrar etme fırsatı buldu.İlk dersin ardından program diğer branşlarla devam edecek. Kaynak metinde coğrafya dışındaki derslerin gün ve saatleri ayrıca paylaşılmadı.Programda beş farklı branş bulunuyorGenel Tekrar Programı Coğrafya, Türkçe, Matematik, Tarih ve Vatandaşlık olmak üzere beş branşı kapsıyor. Her alanda adayların uzman eğitmenlerle bir araya gelmesi planlanıyor.Programın yeni konu öğretiminden çok sınav öncesi genel tekrar imkânı sunması amaçlanıyor. Katılımcılar daha önce çalıştıkları başlıkları eğitmenler eşliğinde yeniden değerlendirecek.Coğrafyayla başlayan ders dizisi Türkçe, Matematik, Tarih ve Vatandaşlık oturumlarıyla sürdürülecek. Kaynak bilgilerde eğitmen isimleri yalnızca ilk coğrafya dersi için açıklandı.Eğitimler 31 Ağustos’ta tamamlanacakAKM’de başlayan KPSS Genel Tekrar Programı 31 Ağustos’a kadar devam edecek. Adaylar bu süre içinde beş ayrı alanda tekrar derslerine katılabilecek.Programın AKM Konferans Salonu’nda düzenlenen ilk oturumunda coğrafya başlıkları ele alındı. Diğer derslerin yer bilgisine ilişkin kaynak metinde ek bir açıklama bulunmadı.Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çalışmanın KPSS’ye hazırlanan adaylara sınav öncesinde tekrar fırsatı sunmak amacıyla düzenlendiğini belirtti.Adayların katılım koşulları, kayıt yöntemi ve kalan derslerin ayrıntılı takvimi kaynak metinde paylaşılmadı. Bu konularda yeni ve doğrulanmış bilgiler açıklanması hâlinde haber güncellenecek.Mevcut program bilgileri, eğitimin beş branşı kapsadığını ve 31 Ağustos tarihine kadar süreceğini gösteriyor.İlk oturumda adayların coğrafya başlıklarını eğitmenle birlikte yeniden ele aldığı ve programın sınav öncesi tekrar amacı taşıdığı resmen kayıt altına alındı.Yayınlanma: 23.08.2026 / 14:39Son Güncelleme: 24.08.2026 / 03:33Gelişen Haber: HayırYayın kaynağı: HABERGÜNDEMİMYayına hazırlayan: HABERGÜNDEMİM Haber Merkezi
Sakarya Büyükşehir Belediyesinin KPSS Genel Tekrar Programı AKM’de başladı; adaylar 31 Ağustos’a kadar beş branşta uzmanlarla buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin KPSS’ye hazırlanan adaylar için düzenlediği Genel Tekrar Programı, Adapazarı Kültür Merkezi’nde başladı. Beş farklı branşı kapsayan programın ilk dersinde adaylar coğrafya konularını gözden geçirdi. Eğitimler 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

İlk ders coğrafya alanında yapıldı

KPSS adaylarının sınav öncesinde bilgilerini tazelemesi amacıyla hazırlanan programın ilk buluşması AKM Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Coğrafya dersi eğitmen Murat Ersoy’un anlatımıyla yapıldı. Adaylar sınavda karşılaşabilecekleri coğrafya konu başlıklarını kapsamlı şekilde tekrar etme fırsatı buldu.

İlk dersin ardından program diğer branşlarla devam edecek. Kaynak metinde coğrafya dışındaki derslerin gün ve saatleri ayrıca paylaşılmadı.

Programda beş farklı branş bulunuyor

Genel Tekrar Programı Coğrafya, Türkçe, Matematik, Tarih ve Vatandaşlık olmak üzere beş branşı kapsıyor. Her alanda adayların uzman eğitmenlerle bir araya gelmesi planlanıyor.

Programın yeni konu öğretiminden çok sınav öncesi genel tekrar imkânı sunması amaçlanıyor. Katılımcılar daha önce çalıştıkları başlıkları eğitmenler eşliğinde yeniden değerlendirecek.

Coğrafyayla başlayan ders dizisi Türkçe, Matematik, Tarih ve Vatandaşlık oturumlarıyla sürdürülecek. Kaynak bilgilerde eğitmen isimleri yalnızca ilk coğrafya dersi için açıklandı.

Eğitimler 31 Ağustos’ta tamamlanacak

AKM’de başlayan KPSS Genel Tekrar Programı 31 Ağustos’a kadar devam edecek. Adaylar bu süre içinde beş ayrı alanda tekrar derslerine katılabilecek.

Programın AKM Konferans Salonu’nda düzenlenen ilk oturumunda coğrafya başlıkları ele alındı. Diğer derslerin yer bilgisine ilişkin kaynak metinde ek bir açıklama bulunmadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çalışmanın KPSS’ye hazırlanan adaylara sınav öncesinde tekrar fırsatı sunmak amacıyla düzenlendiğini belirtti.

Adayların katılım koşulları, kayıt yöntemi ve kalan derslerin ayrıntılı takvimi kaynak metinde paylaşılmadı. Bu konularda yeni ve doğrulanmış bilgiler açıklanması hâlinde haber güncellenecek.

Mevcut program bilgileri, eğitimin beş branşı kapsadığını ve 31 Ağustos tarihine kadar süreceğini gösteriyor.

İlk oturumda adayların coğrafya başlıklarını eğitmenle birlikte yeniden ele aldığı ve programın sınav öncesi tekrar amacı taşıdığı resmen kayıt altına alındı.

Yayınlanma: 23.08.2026 / 14:39
Son Güncelleme: 24.08.2026 / 03:33
Gelişen Haber: Hayır

Yayın kaynağı: HABERGÜNDEMİM
Yayına hazırlayan: HABERGÜNDEMİM Haber Merkezi

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Yeni Slow Radyo