Edremit’te Dünya Barış Günü etkinlikleri iptal edildi

GÜNDEM/GÜNCEL 31.08.2026 - 19:14, Güncelleme: 31.08.2026 - 19:15 738 kez okundu.
 

Edremit’te Dünya Barış Günü etkinlikleri iptal edildi

Altınoluk’ta 1 Eylül için planlanan yürüyüş ve konser, Kuzey Kıbrıs’taki deniz kazasında yaşanan can kayıpları nedeniyle iptal edildi.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında yapılması planlanan yürüyüş ve konser programı iptal edildi. Edremit Belediyesi, Altınoluk Mahallesi’ndeki Barış Yürüyüşü ile sanatçı Ali Altay’ın katılacağı konserin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde meydana gelen deniz kazasındaki can kayıpları nedeniyle gerçekleştirilmeyeceğini duyurdu. Açıklamada, kazada yaşamını yitirenler için başsağlığı dilekleri iletildi.
Altınoluk’ta 1 Eylül için planlanan yürüyüş ve konser, Kuzey Kıbrıs’taki deniz kazasında yaşanan can kayıpları nedeniyle iptal edildi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında yapılması planlanan yürüyüş ve konser programı iptal edildi.

Edremit Belediyesi, Altınoluk Mahallesi’ndeki Barış Yürüyüşü ile sanatçı Ali Altay’ın katılacağı konserin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde meydana gelen deniz kazasındaki can kayıpları nedeniyle gerçekleştirilmeyeceğini duyurdu.

Açıklamada, kazada yaşamını yitirenler için başsağlığı dilekleri iletildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Yeni Slow Radyo