Gaziemir Belediyesi'nden PERGEL Programı...

EĞİTİM 25.01.2024 - 08:10, Güncelleme: 25.01.2024 - 08:10 1173+ kez okundu.
 

Gaziemir Belediyesi'nden PERGEL Programı...

Gaziemir Belediyesi, 5 – 6. sınıflara yönelik Pozitif Ergen Değişimi Pergel Programı başlatıyor.
Gaziemir Belediyesi, ücretsiz olarak gençler için yeni bir program düzenleyecek. Kontenjanla sınırlı program 5 – 6. sınıflara yönelik olacak. 14-16 hafta boyunca devam edecek program haftada 1 gün ve 1 saat olarak gerçekleştirilecek. Gaziemir Belediyesi tarafından programa katılım şartları arasında eğitime düzenli katılmak koşulu getirildi. Eğitime katılmak için 0232 252 5657 ve 0549 793 0453 numaralarından kayıt yaptırılabilecek. Programa ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada “Pergel Programı ile ergenlerin; öz düzenleme, var olan ilişkilerini güçlendirme, yeni ilişkiler kurma, ilişkilerdeki problemleri çözme, olası zorbalıklarla baş etme, ahlak gelişimlerini destekleme ayrıca; psikolojik olarak daha sağlıklı ve kendilerine ve başkalarına karşı olumlu aynı zamanda sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmeleri hedeflenmiştir. Eğitim psikologlar tarafından verilecektir” ifadelerine yer verildi.
Gaziemir Belediyesi, 5 – 6. sınıflara yönelik Pozitif Ergen Değişimi Pergel Programı başlatıyor.

Gaziemir Belediyesi, ücretsiz olarak gençler için yeni bir program düzenleyecek. Kontenjanla sınırlı program 5 – 6. sınıflara yönelik olacak.

14-16 hafta boyunca devam edecek program haftada 1 gün ve 1 saat olarak gerçekleştirilecek.

Gaziemir Belediyesi tarafından programa katılım şartları arasında eğitime düzenli katılmak koşulu getirildi. Eğitime katılmak için 0232 252 5657 ve 0549 793 0453 numaralarından kayıt yaptırılabilecek.

Programa ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada “ Pergel Programı ile ergenlerin; öz düzenleme, var olan ilişkilerini güçlendirme, yeni ilişkiler kurma, ilişkilerdeki problemleri çözme, olası zorbalıklarla baş etme, ahlak gelişimlerini destekleme ayrıca; psikolojik olarak daha sağlıklı ve kendilerine ve başkalarına karşı olumlu aynı zamanda sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmeleri hedeflenmiştir. Eğitim psikologlar tarafından verilecektir” ifadelerine yer verildi.

geht-9cx0aaemuh.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.