Dikili Belediyesi'nde neler oluyor?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2022 - 22:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1269+ kez okundu.
 

Dikili Belediyesi'nde neler oluyor?

Dikili'de neler oluyor yakında Haber Ege'de…
İzmir'in en muhteşem tatil merkezlerinden biri olan Dikili'de sorunlar bitmek yerine artarak devam ediyor. Yaz günlerinin vazgeçilmez ilçesi Dikili son iki yılda yaşanılmaz hale mi geldi? Dikili ilçesinde belediye hizmetleri yapılmıyor mu? Kış ayını yol kazıları ile geçirmeye çalışan vatandaşlar, Aylardır devam eden çalışmaların bitişini göremeyecek mi? Özellikle bir kaç gün önce de Yeni Asır gazetesinin dile getirdiği talan doğru mu? Yeni Asır gazetesinin haberine göre son günlerde ilçedeki arazileri halkın hizmetine sunmak yerine satarak talan etmeye devam eden Dikili Belediyesi göreve gelir gelmez bir buçuk yılda aralarında arsa tarla zeytinlik gibi arazilerin bulunduğu yaklaşık 324000 metrekare büyüklüğündeki taşınmazı 40 milyon TL bedelle satışa çıkardı Belediye Başkanı Adil Kırgöz şimdi de bir müteahhite %50 kat karşılığı verdiği denize sıfır arsalardaki 15 daire ile yine Çandarlı'nın en güzel yerindeki ada ülkesindeki arsa satışını meclise taşıdı bu kadar mal satın almış olmasına rağmen Dikili Belediyesi'nin hala borç batağında olduğu görüldü. Peki Dikili nin sorunları sadece bunlar mı bomba haberler yakında… Dikili'de yaşanan tüm sorunlar yakında belgeleri ile haber Ege’de…  
Dikili'de neler oluyor yakında Haber Ege'de…

İzmir'in en muhteşem tatil merkezlerinden biri olan Dikili'de sorunlar bitmek yerine artarak devam ediyor.

Yaz günlerinin vazgeçilmez ilçesi Dikili son iki yılda yaşanılmaz hale mi geldi?
Dikili ilçesinde belediye hizmetleri yapılmıyor mu?
Kış ayını yol kazıları ile geçirmeye çalışan vatandaşlar, Aylardır devam eden çalışmaların bitişini göremeyecek mi?

Özellikle bir kaç gün önce de Yeni Asır gazetesinin dile getirdiği talan doğru mu?
Yeni Asır gazetesinin haberine göre son günlerde ilçedeki arazileri halkın hizmetine sunmak yerine satarak talan etmeye devam eden Dikili Belediyesi göreve gelir gelmez bir buçuk yılda aralarında arsa tarla zeytinlik gibi arazilerin bulunduğu yaklaşık 324000 metrekare büyüklüğündeki taşınmazı 40 milyon TL bedelle satışa çıkardı Belediye Başkanı Adil Kırgöz şimdi de bir müteahhite %50 kat karşılığı verdiği denize sıfır arsalardaki 15 daire ile yine Çandarlı'nın en güzel yerindeki ada ülkesindeki arsa satışını meclise taşıdı bu kadar mal satın almış olmasına rağmen Dikili Belediyesi'nin hala borç batağında olduğu görüldü.

Peki Dikili nin sorunları sadece bunlar mı bomba haberler yakında…

Dikili'de yaşanan tüm sorunlar yakında belgeleri ile haber Ege’de…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.