CHP'li Yücel: Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!

SİYASET/POLİTİKA 16.05.2022 - 18:26, Güncelleme: 16.05.2022 - 18:37 2048+ kez okundu.
 

CHP'li Yücel: Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Twitter'dan yaptığı paylaşımda AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'yı hedef aldı.
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın sosyal medya hesabından; "CHP'li Soyer, 3.7 Milyar TL harcayarak İzmir'in yollarını yenilediklerini söylemiş. İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu. Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler'in aklıyla alay ediyorsunuz!" dedi.   CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den cevap gecikmedi. Yücel; "Başta ekonomi olmak üzere ülkeye yaşattığınız krizlere rağmen hala ne yüzle konuşabiliyorsunuz? Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim. Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!" ifadelerini kullandı.     
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Twitter'dan yaptığı paylaşımda AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'yı hedef aldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın sosyal medya hesabından; "CHP'li Soyer, 3.7 Milyar TL harcayarak İzmir'in yollarını yenilediklerini söylemiş. İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu. Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler'in aklıyla alay ediyorsunuz!" dedi.

 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den cevap gecikmedi. Yücel; "Başta ekonomi olmak üzere ülkeye yaşattığınız krizlere rağmen hala ne yüzle konuşabiliyorsunuz? Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim. Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!" ifadelerini kullandı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.