Batan Teknede Kaybolan Gökhan Çakır'ın Cesedi Bulundu

GÜNDEM/GÜNCEL 02.02.2024 - 20:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 20:41 1430+ kez okundu.
 

Batan Teknede Kaybolan Gökhan Çakır'ın Cesedi Bulundu

Dikili açıklarında batan teknenin kaybolan mürettebatından Gökhan Çakır'ın cesedi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 15 metre derinlikte tespit edilerek kıyıya çıkartıldı.
İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında batan balıkçı teknesinde kaybolan Gökhan Çakır'ın cesedi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 15 metre derinlikte tespit edildi. Teknedeki diğer 4 kişinin cansız bedenine daha önce ulaşılmıştı. İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında denize açılan ve 10 kişinin bulunduğu balıkçı teknesinin batması sonucu yaşanan trajedide kaybolan Gökhan Çakır'ın cesedi bulundu. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, batan tekneye yakın bir mesafede 15 metre derinlikte Gökhan Çakır'ın cesedini tespit etti ve dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartıldı. 4 kişinin cansız bedenine daha önce ulaşan ekipler, arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Batan teknenin balonla çıkarılma çalışmaları da devam ediyor.  
Dikili açıklarında batan teknenin kaybolan mürettebatından Gökhan Çakır'ın cesedi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 15 metre derinlikte tespit edilerek kıyıya çıkartıldı.

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında batan balıkçı teknesinde kaybolan Gökhan Çakır'ın cesedi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 15 metre derinlikte tespit edildi. Teknedeki diğer 4 kişinin cansız bedenine daha önce ulaşılmıştı.
İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında denize açılan ve 10 kişinin bulunduğu balıkçı teknesinin batması sonucu yaşanan trajedide kaybolan Gökhan Çakır'ın cesedi bulundu. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, batan tekneye yakın bir mesafede 15 metre derinlikte Gökhan Çakır'ın cesedini tespit etti ve dalgıçlar tarafından kıyıya çıkartıldı.
4 kişinin cansız bedenine daha önce ulaşan ekipler, arama-kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Batan teknenin balonla çıkarılma çalışmaları da devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.