Başkan Eşki, Alevi dernekleriyle bir araya geldi

EGE HABERLERİ 22.05.2025 - 09:09, Güncelleme: 22.05.2025 - 09:17 193 kez okundu.
 

Başkan Eşki, Alevi dernekleriyle bir araya geldi

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Alevi dernekleriyle bir araya geldi. Başkan Eşki, "Ortak değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yaklaşan Muharrem Ayı öncesinde ilçede faaliyet gösteren Alevi dernekleriyle bir araya geldi. Ziyarette birlik, dayanışma ve inanç değerleri vurgulandı. Başkan Eşki, yaptığı açıklamada, "Birlik, dayanışma ve inançlarımızın ışığında, ortak değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. Görüşmede, Muharrem Ayı’nın anlam ve önemi üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, Bornova Belediyesi'nin bu süreçte yapacağı katkılar da ele alındı. Alevi toplumunun inançsal hassasiyetlerine duyarlılıkla yaklaşacaklarını belirten Başkan Eşki, vatandaşların bir arada, barış ve kardeşlik içinde yaşayabilmesinin en büyük öncelikleri olduğunu ifade etti. Ziyaret, Alevi dernekleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Dernek temsilcileri, belediyenin desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, dayanışmanın sürmesinden yana olduklarını belirtti.
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Alevi dernekleriyle bir araya geldi. Başkan Eşki, "Ortak değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yaklaşan Muharrem Ayı öncesinde ilçede faaliyet gösteren Alevi dernekleriyle bir araya geldi. Ziyarette birlik, dayanışma ve inanç değerleri vurgulandı.

Başkan Eşki, yaptığı açıklamada, "Birlik, dayanışma ve inançlarımızın ışığında, ortak değerlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz" dedi. Görüşmede, Muharrem Ayı’nın anlam ve önemi üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, Bornova Belediyesi'nin bu süreçte yapacağı katkılar da ele alındı.

Alevi toplumunun inançsal hassasiyetlerine duyarlılıkla yaklaşacaklarını belirten Başkan Eşki, vatandaşların bir arada, barış ve kardeşlik içinde yaşayabilmesinin en büyük öncelikleri olduğunu ifade etti.

Ziyaret, Alevi dernekleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Dernek temsilcileri, belediyenin desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, dayanışmanın sürmesinden yana olduklarını belirtti.

grzi3btwcae6f-i.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.