Başkan Adayı Çankırı: Bu şehri birlikte yöneteceğiz!

GÜNDEM/GÜNCEL 27.02.2024 - 00:10, Güncelleme: 27.02.2024 - 00:37 716+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Çankırı: Bu şehri birlikte yöneteceğiz!

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. İzmir Kadın Kurulu Birliği’nin toplantısına katılan Çankırı, “Bu şehri birlikte yöneteceğiz” dedi.
31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala başkan adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Kadın Kurulu Birliği’nin Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Tarım, iklim ve sıfır atık başlıklarını ele aldığı toplantısına katılan AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, kadınların siyasal katılımına vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu. Çankırı, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Kadınların bir araya gelerek, sorunlara çözüm üretebilmeleri ve görüşlerini ortaya koyabilmeleri çağdaş bir devlet olma yolunda atılmış önemli adımdır” notunu düştü. BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU 31 Mart yerel seçimlerini işaret ederek birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Adayı Çankırı, “Yaşadığımız dünyanın sorunlarına karşı cinsiyetçi kimliklerimizin dışında insani olarak üstlendiğimiz sorumluluklar ile bu şehri birlikte yöneteceğiz!” ifadelerini kullandı. Çankırı ayrıca, "Konak için hizmete hazırız" vurgusu yaptı.
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. İzmir Kadın Kurulu Birliği’nin toplantısına katılan Çankırı, “Bu şehri birlikte yöneteceğiz” dedi.


31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala başkan adayları çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Kadın Kurulu Birliği’nin Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Tarım, iklim ve sıfır atık başlıklarını ele aldığı toplantısına katılan AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, kadınların siyasal katılımına vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu. Çankırı, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Kadınların bir araya gelerek, sorunlara çözüm üretebilmeleri ve görüşlerini ortaya koyabilmeleri çağdaş bir devlet olma yolunda atılmış önemli adımdır” notunu düştü.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

31 Mart yerel seçimlerini işaret ederek birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Adayı Çankırı, “Yaşadığımız dünyanın sorunlarına karşı cinsiyetçi kimliklerimizin dışında insani olarak üstlendiğimiz sorumluluklar ile bu şehri birlikte yöneteceğiz!” ifadelerini kullandı. Çankırı ayrıca, "Konak için hizmete hazırız" vurgusu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.