Alaçam’da kış lastiği uygulaması

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2022 - 00:39, Güncelleme: 01.12.2022 - 19:41 1261+ kez okundu.
 

Alaçam’da kış lastiği uygulaması

Alaçam’da kış lastiği uygulaması
Samsun’un Alaçam ilçesinde polis ekiplerince kış lastiği uygulaması yapıldı.Alaçam Trafik Tescil Ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından 1 Aralık itibarıyla yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde kış lastiği uygulaması yapıldı. Uygulamada genellikle araçların kış lastiklerini taktıkları ve kış şartlarına göre araçlarını hazırladıkları görüldü. Kış lastiğini takmayan araç sürücülerine de idari para cezası uygulandı. Polis ekipleri sürücülere kış lastiğinin önemi hakkında da bilgilendirme yaptı.
Alaçam’da kış lastiği uygulaması
Samsun’un Alaçam ilçesinde polis ekiplerince kış lastiği uygulaması yapıldı.
Alaçam Trafik Tescil Ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından 1 Aralık itibarıyla yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde kış lastiği uygulaması yapıldı. Uygulamada genellikle araçların kış lastiklerini taktıkları ve kış şartlarına göre araçlarını hazırladıkları görüldü. Kış lastiğini takmayan araç sürücülerine de idari para cezası uygulandı. Polis ekipleri sürücülere kış lastiğinin önemi hakkında da bilgilendirme yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.