Akıncı: Her dokunuş özel, her emek değerlidir

SİYASET/POLİTİKA 15.02.2024 - 10:13, Güncelleme: 15.02.2024 - 10:13 951+ kez okundu.
 

Akıncı: Her dokunuş özel, her emek değerlidir

Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, Çandarlı'da kadın el emeği stantlarını ziyaret etti.
İzmir'in Dikili ilçesinde Kadın el emeği stantlarını ziyaret eden Akıncı basın açıklamasında bulundu. Akıncı şunları söyledi: “Kadınların el emeği, kültürümüzün ve toplumumuzun bir parçası, onların yaratıcılığı ve emeği, hayatımıza değer katıyor. Kadınlarımızın el işleri, sanatları ve becerileriyle daha güzel bir dünya inşa etmek için "Kadın Emeği Destek" adı altında bir araya geleceğiz. El emeği ürünlerini sergileyebilecekleri, her insanın kolaylıkla ulaşa bileceği, görünür yerlerde pazarlar, etkinlik düzenleyeceğiz. Kadın girişimcilerimizle röportajlar yaparak başarı hikâyelerini paylaşacağız ve birçok kadınımıza ilham kaynağı olacağız. Kadın el emeği ürünlerinin reklam ve tanıtımlarını bizzat Belediyemiz yapacak, böylelikle birçok kişinin bu güzel ürünleri keşfetmelerini sağlayacağız. Kadın el emeği kooperatiflerine destek olacağız, işbirliği fırsatları oluşturacağız. Kadınlarımızın el emeği ve yeteneklerini desteklemek, onların ekonomik güçlenmelerine ve toplum içinde daha etkili bir şekilde yer almalarına yardımcı olacak tüm adımları birlikte atacağız. Birlikte güçlü olduğumuzu biliyoruz. Ve birlikte başaracağız...”
Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, Çandarlı'da kadın el emeği stantlarını ziyaret etti.

İzmir'in Dikili ilçesinde Kadın el emeği stantlarını ziyaret eden Akıncı basın açıklamasında bulundu.

Akıncı şunları söyledi:

“Kadınların el emeği, kültürümüzün ve toplumumuzun bir parçası, onların yaratıcılığı ve emeği, hayatımıza değer katıyor. Kadınlarımızın el işleri, sanatları ve becerileriyle daha güzel bir dünya inşa etmek için "Kadın Emeği Destek" adı altında bir araya geleceğiz. El emeği ürünlerini sergileyebilecekleri, her insanın kolaylıkla ulaşa bileceği, görünür yerlerde pazarlar, etkinlik düzenleyeceğiz. Kadın girişimcilerimizle röportajlar yaparak başarı hikâyelerini paylaşacağız ve birçok kadınımıza ilham kaynağı olacağız. Kadın el emeği ürünlerinin reklam ve tanıtımlarını bizzat Belediyemiz yapacak, böylelikle birçok kişinin bu güzel ürünleri keşfetmelerini sağlayacağız. Kadın el emeği kooperatiflerine destek olacağız, işbirliği fırsatları oluşturacağız. Kadınlarımızın el emeği ve yeteneklerini desteklemek, onların ekonomik güçlenmelerine ve toplum içinde daha etkili bir şekilde yer almalarına yardımcı olacak tüm adımları birlikte atacağız. Birlikte güçlü olduğumuzu biliyoruz. Ve birlikte başaracağız...”

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.