AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin: Buca'da bakımsızlık dönemi sona erecek

SİYASET/POLİTİKA 27.03.2024 - 12:25, Güncelleme: 27.03.2024 - 12:34 641+ kez okundu.
 

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin: Buca'da bakımsızlık dönemi sona erecek

AK Parti'nin Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, seçim kampanyası kapsamında önemli bir açıklama yaptı.
Vahit Koç / Habergündemim / Özel AK Parti'nin Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, seçim kampanyası kapsamında önemli bir açıklama yaptı. Öztekin, "Buca'da bakımsızlık dönemi sona erecek" diyerek, ilçenin yaşadığı bakımsızlık sorunlarına çözüm getireceklerini belirtti. Yıllardır süregelen altyapı eksiklikleri, yeşil alanların yetersizliği ve sokak düzenlemelerindeki aksaklıklar gibi sorunların Buca'nın gelişimini engellediğini ifade eden Öztekin, AK Parti olarak Buca'yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Seçim kampanyası boyunca halkın taleplerini dinleyerek, Buca'nın en acil ihtiyaçlarını belirlediklerini ve bunları çözeceklerini vurgulayan Öztekin, altyapıdan yeşil alan düzenlemelerine kadar geniş kapsamlı projeler üzerinde çalıştıklarını da dile getirdi. Buca'da yaşayanların uzun süredir ihmal edilen bölgelerin yeniden düzenlenmesini ve ilçenin daha temiz, düzenli ve çağdaş bir görünüme kavuşmasını beklediklerini belirten Öztekin, halkın desteğiyle bu hedefe ulaşacaklarını ifade etti.  
AK Parti'nin Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, seçim kampanyası kapsamında önemli bir açıklama yaptı.

Vahit Koç / Habergündemim / Özel

AK Parti'nin Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, seçim kampanyası kapsamında önemli bir açıklama yaptı. Öztekin, "Buca'da bakımsızlık dönemi sona erecek" diyerek, ilçenin yaşadığı bakımsızlık sorunlarına çözüm getireceklerini belirtti.

Yıllardır süregelen altyapı eksiklikleri, yeşil alanların yetersizliği ve sokak düzenlemelerindeki aksaklıklar gibi sorunların Buca'nın gelişimini engellediğini ifade eden Öztekin, AK Parti olarak Buca'yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Seçim kampanyası boyunca halkın taleplerini dinleyerek, Buca'nın en acil ihtiyaçlarını belirlediklerini ve bunları çözeceklerini vurgulayan Öztekin, altyapıdan yeşil alan düzenlemelerine kadar geniş kapsamlı projeler üzerinde çalıştıklarını da dile getirdi.

Buca'da yaşayanların uzun süredir ihmal edilen bölgelerin yeniden düzenlenmesini ve ilçenin daha temiz, düzenli ve çağdaş bir görünüme kavuşmasını beklediklerini belirten Öztekin, halkın desteğiyle bu hedefe ulaşacaklarını ifade etti.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.