AK PARTİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM HAZIRLIKLARI İÇİN TOPLANDI!

SİYASET/POLİTİKA 04.01.2024 - 12:11, Güncelleme: 04.01.2024 - 12:11 1161+ kez okundu.
 

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM HAZIRLIKLARI İÇİN TOPLANDI!

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM HAZIRLIKLARI İÇİN TOPLANDI!
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aliağa İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını hızlandırıyor. Güzelhisar Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen istişare toplantısında, ilçe teşkilatı ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Yönetimi, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantı, AK Parti İzmir Çevre Şehir ve Kültür İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya'nın koordinasyonunda gerçekleşti. İlçe Başkanı Yaşar Demir'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Demir, "1 Ocak itibariyle seçim startını vermiş bulunuyoruz. Bu akşam mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek, SKM yönetimimizi tanıştırdık. Bugünden itibaren de çalışmalarımıza başladık. Ayrıca, bugün basın dünyamızın değerli isimlerinden Erdal Çarboğa'yı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.
AK PARTİ ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI SEÇİM HAZIRLIKLARI İÇİN TOPLANDI!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aliağa İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını hızlandırıyor. Güzelhisar Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen istişare toplantısında, ilçe teşkilatı ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Yönetimi, mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantı, AK Parti İzmir Çevre Şehir ve Kültür İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya'nın koordinasyonunda gerçekleşti. İlçe Başkanı Yaşar Demir'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Demir, "1 Ocak itibariyle seçim startını vermiş bulunuyoruz. Bu akşam mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek, SKM yönetimimizi tanıştırdık. Bugünden itibaren de çalışmalarımıza başladık. Ayrıca, bugün basın dünyamızın değerli isimlerinden Erdal Çarboğa'yı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.