Varto’da beklenen kar yağışı başladı

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 11:41, Güncelleme: 28.01.2023 - 11:06 1214+ kez okundu.
 

Varto’da beklenen kar yağışı başladı

Varto’da beklenen kar yağışı başladı
Muş’un Varto ilçesinde uzun zamandır beklenen kar yağışı etkili olmaya başladı.Meteorolojinin uyarısını yaptığı kar yağışı Dersim’de sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başta Bingöl ve Şerafettin Dağlarının yüksek kesimlerinde kar yağışının daha etkili olurken, bahar havasının yaşandığı ilçede, vatandaşlar sabah saatlerinde yağan karla birlikte uyandı. Varto ilçesinde yağan mevsimin karı ile birlikte hava sıcaklıkları da hissedilir derecede düştü. Vatandaşlar kar yağışı ile birlikte küçükbaş ve büyük baş hayvanlarını ahırlara almaya başladı. Kar yağışı etkisini ufak ufak sürdürmeye devam ediyor.
Varto’da beklenen kar yağışı başladı
Muş’un Varto ilçesinde uzun zamandır beklenen kar yağışı etkili olmaya başladı.
Meteorolojinin uyarısını yaptığı kar yağışı Dersim’de sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başta Bingöl ve Şerafettin Dağlarının yüksek kesimlerinde kar yağışının daha etkili olurken, bahar havasının yaşandığı ilçede, vatandaşlar sabah saatlerinde yağan karla birlikte uyandı. Varto ilçesinde yağan mevsimin karı ile birlikte hava sıcaklıkları da hissedilir derecede düştü. Vatandaşlar kar yağışı ile birlikte küçükbaş ve büyük baş hayvanlarını ahırlara almaya başladı. Kar yağışı etkisini ufak ufak sürdürmeye devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.