Uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2021 - 11:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 985+ kez okundu.
 

Uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Aydın ve Muğla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Aydın’ın Didim ve Söke ile Muğla’nın Milas ilçelerinde yakalanan 5 zanlının, jandarmadaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen ve nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılardan F.C, E.K. ve A.Ö. tutuklanırken, 2'si serbest bırakıldı.   İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Aydın'ın Didim ve Söke ile Muğla'nın Milas ilçelerindeki 6 adrese 12 Ekim'de operasyon düzenlemiş, 5 şüpheliyi gözaltına almıştı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 25 gram metamfetamin, 5 sentetik ecza, 3 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız tabanca, ruhsatız av tüfeği, fişek, 2 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmişti.
Aydın ve Muğla'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Aydın’ın Didim ve Söke ile Muğla’nın Milas ilçelerinde yakalanan 5 zanlının, jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen ve nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılardan F.C, E.K. ve A.Ö. tutuklanırken, 2'si serbest bırakıldı.
 

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Aydın'ın Didim ve Söke ile Muğla'nın Milas ilçelerindeki 6 adrese 12 Ekim'de operasyon düzenlemiş, 5 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Adreslerde yapılan aramalarda ise 25 gram metamfetamin, 5 sentetik ecza, 3 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız tabanca, ruhsatız av tüfeği, fişek, 2 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.