Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı şaşkına döndü

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2021 - 13:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2858+ kez okundu.
 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı şaşkına döndü

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı' dün akşam TV8 ekranlarında Erzurumspor için yardım gecesinde çok ilginç anlar yaşandı. Yayın esnasında bağış yapacağını söyleyip programı arayan bir kişi "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim?"
Diğer bir vatandaş ise 350 TL bağış yapmak için aramasının altında başka sebepler olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu" diyerek sert tepki gösterdi. Kendi kanalı TV8'de daha önce de farklı spor kulüpleri için yardım geceleri düzenleyen Acun Ilıcalı, bu sefer de Erzurumspor için harekete geçti. Dominik'ten canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, bağış yapacağını söyleyerek yayına bağlanan kişiler yüzünden zor anlar yaşadı. AÇ KARNIMI DOYURAMIYORUM BİR DE YARDIM MI EDECEĞİM Dün akşam yayınlanan programa bağlanan Ali Akyüz isimli bir kişi "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim?" Acun Ilıcalı da o sözlere karşılık, "Siz aradınız, biz aramadık sizi" diyerek sert tepki gösterdi. SURVIVOR'A SEÇİLEMEDİK BARİ BAĞIŞ YAPALIM Cenk Yıldıray isimli vatandaş da, "Yıllardır Survivor'a başvura yapıyoruz ama kabul olmuyor, biz de dedik ki Erzurumspor'umuza bir bağış yapalım, o kabul olsun." Acun Ilıcalı ise bu sözlere karşılık, "Erzurumspor'a yardım yapmak, Survivor'a katılmaktan daha kolay. Doğru yolu seçmişsiniz." ACUN ILICALI FENA PATLADI Bunun üzerine sözlerine devam eden Cenk Yıldıray isimli vatandaş "350 lira bağış yapmak istiyoruz" deyince iyice gerilen Acun Ilıcalı, "350 lira mı bu? 350 lira bağışlayacaksınız. Valla bağışın miktarı olmaz ama sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben. Sonuçta burada yardım gecesi. Önemli bir gece. Keşke o telefonu çevirirken biraz düşünseniz. İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu öyle şeyler? İyi şeyler yapar mısınız hayatta böyle. Var mı iyilikleriniz? Mesela bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz."
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı' dün akşam TV8 ekranlarında Erzurumspor için yardım gecesinde çok ilginç anlar yaşandı. Yayın esnasında bağış yapacağını söyleyip programı arayan bir kişi "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim?"

Diğer bir vatandaş ise 350 TL bağış yapmak için aramasının altında başka sebepler olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu" diyerek sert tepki gösterdi.

Kendi kanalı TV8'de daha önce de farklı spor kulüpleri için yardım geceleri düzenleyen Acun Ilıcalı, bu sefer de Erzurumspor için harekete geçti.

Dominik'ten canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, bağış yapacağını söyleyerek yayına bağlanan kişiler yüzünden zor anlar yaşadı.

AÇ KARNIMI DOYURAMIYORUM BİR DE YARDIM MI EDECEĞİM

Dün akşam yayınlanan programa bağlanan Ali Akyüz isimli bir kişi "Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurum'a yardım mı edeceğim?" Acun Ilıcalı da o sözlere karşılık, "Siz aradınız, biz aramadık sizi" diyerek sert tepki gösterdi.

SURVIVOR'A SEÇİLEMEDİK BARİ BAĞIŞ YAPALIM

Cenk Yıldıray isimli vatandaş da, "Yıllardır Survivor'a başvura yapıyoruz ama kabul olmuyor, biz de dedik ki Erzurumspor'umuza bir bağış yapalım, o kabul olsun."

Acun Ilıcalı ise bu sözlere karşılık, "Erzurumspor'a yardım yapmak, Survivor'a katılmaktan daha kolay. Doğru yolu seçmişsiniz."

ACUN ILICALI FENA PATLADI

Bunun üzerine sözlerine devam eden Cenk Yıldıray isimli vatandaş "350 lira bağış yapmak istiyoruz" deyince iyice gerilen Acun Ilıcalı, "350 lira mı bu? 350 lira bağışlayacaksınız.

Valla bağışın miktarı olmaz ama sizin niyette çok sevimli bir durum sezmedim ben. Sonuçta burada yardım gecesi. Önemli bir gece. Keşke o telefonu çevirirken biraz düşünseniz.

İnsanların bu akşamki motivasyonunu bozmasanız olur mu öyle şeyler? İyi şeyler yapar mısınız hayatta böyle. Var mı iyilikleriniz? Mesela bu akşam bizim vaktimizi çalmayarak güzel bir iyilik yapabilirsiniz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.