Ünlü manken koronavirüse yakalandı

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2021 - 11:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2985+ kez okundu.
 

Ünlü manken koronavirüse yakalandı

Ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse yakalandığını duyurdu.
Deniz Akkaya, koronavirüse yakalandığını şu sözlerle duyurdu: Elimde sopam evde covid kovaladığım bir zaman diliminden herkese merhaba.O gün geldi çattı bendeniz de salgının kucağına düştüm.Bu fotoğraftaki Deniz, aslen 5 günlük hasta imiş.Sinsice bünyemize yerleşen bu hastalık gecene kadar sizlere, nefes darlığı storyleri ve yatak videoları atmayacağım. Keza yalnız kalmanın ve belirsizliğin, sizi iç hesaplaşmanın göbeğine attığını biliniz. 10 günlük karantinam bittiğinde eskisinden sağlıkla ayağa kalkmak için gün saydığımı biliniz"
Ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Deniz Akkaya, koronavirüse yakalandığını şu sözlerle duyurdu:

Elimde sopam evde covid kovaladığım bir zaman diliminden herkese merhaba.O gün geldi çattı bendeniz de salgının kucağına düştüm.Bu fotoğraftaki Deniz, aslen 5 günlük hasta imiş.Sinsice bünyemize yerleşen bu hastalık gecene kadar sizlere, nefes darlığı storyleri ve yatak videoları atmayacağım. Keza yalnız kalmanın ve belirsizliğin, sizi iç hesaplaşmanın göbeğine attığını biliniz. 10 günlük karantinam bittiğinde eskisinden sağlıkla ayağa kalkmak için gün saydığımı biliniz"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.