Türkiye Cumhuriyeti’ne küfür eden karantinadaki 3 öğrenci gözaltına alındı

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2020 - 00:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 4924+ kez okundu.
 

Türkiye Cumhuriyeti’ne küfür eden karantinadaki 3 öğrenci gözaltına alındı

Bolu’da, yurt dışından getirildikleri yurtta karantina altındayken sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti’ne küfür eden 3 öğrenci gözaltına alındı.
Korona virüs salgını sonrasında yurt dışından Bolu’ya gelen yaklaşık 500 kişi, 14 gün boyunca karantina altında tutulacakları Hayreddin Tokadi Kız Yurdu’na yerleştirildi. Yurt dışından gelen öğrencierin, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak daha önce yurtta kalan kız öğrencilerin eşyalarını karıştırdı. Yaptıklarının farkında varmadıklarını, eşyaların kız öğrencilere ait olmadıklarını sosyal medya canlı yayında söylerken o esnada da Türkiye Cumhuriyeti'ne küfür ettiler. Bu olayın ardından Türkiye Cumhuriyeti’ne hakaret ve küfür eden Nuri M. ve beraberindeki 3 kişi hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılarak gözaltına alınmaları talimatı verildi.
Bolu’da, yurt dışından getirildikleri yurtta karantina altındayken sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti’ne küfür eden 3 öğrenci gözaltına alındı.

Korona virüs salgını sonrasında yurt dışından Bolu’ya gelen yaklaşık 500 kişi, 14 gün boyunca karantina altında tutulacakları Hayreddin Tokadi Kız Yurdu’na yerleştirildi.

Yurt dışından gelen öğrencierin, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak daha önce yurtta kalan kız öğrencilerin eşyalarını karıştırdı.

Yaptıklarının farkında varmadıklarını, eşyaların kız öğrencilere ait olmadıklarını sosyal medya canlı yayında söylerken o esnada da Türkiye Cumhuriyeti'ne küfür ettiler.

Bu olayın ardından Türkiye Cumhuriyeti’ne hakaret ve küfür eden Nuri M. ve beraberindeki 3 kişi hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılarak gözaltına alınmaları talimatı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.