Turizm Teknolojilerinde Güç Birliği

BİLİM /TEKNOLOJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 13:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2489+ kez okundu.
 

Turizm Teknolojilerinde Güç Birliği

Koronavirüs ile birlikte teması en aza indirdiğimiz bir dönem başladı. Bu anlamda atılan pandemi döneminde inovatif adımlar ve işbirlikleri güçlendi.
Bugün kadar Do&Co, IKEA, Renault Trucks, Total gibi dünya devleri ile çalışan, Microsoft’un Türkiye’de kurumsal çözümler tarafındaki en büyük iş ortaklarından Pargesoft ile konaklama ve seyahat sektöründe dijital pazarlama teknolojileri geliştiren B1, ICITECH A.Ş’i kurdu. Her İki Kurum da Deneyimlerini Ortaya Koyacak Pargesoft ve B1 kendi alanlarındaki deneyimlerini ortaya koyarak, temassız yaşamı daha da yaşanılır kılmak için güçlerini birleştirme kararı alarak, sektör içerisinde daha da etkili bir konumda yer almayı hedefliyor. Pargesoft’un ERP, CRM sistemleri başta olmak üzere dijital dönüşüm alanındaki yüksek proje yönetim tecrübesi ve B1’in geliştirdiği alfa ve beta testlerini tamamlayan ICIBOT teknolojisinin turizm sektöründe uluslararası yayılımı ve konaklama öncesinden başlayarak konaklama sonrasına kadar geçen tüm sürecin analitik raporlanması ICITECH’in temelini oluşturacak. “Projemiz Uluslararası Alanda Ses Getirecek” Konu ile ilgili açıklama yapan İcibot Satış pazarlama müdürü Bahadır Çakar; “B1 çok uluslu dijital otel pazarlaması konusunda fark yaratan bir danışmanlık şirketi. Güçlü bir alt yapı ile sahada 4 senedir misafir memnuniyeti ürünlerimizi test ediyoruz. Bu sezon özellikle çapraz satış ve ek satışlar konusunda ürünlerimizin otellere yeni kazanç noktaları oluşturduğunu gördük. Bu iş birliği ile ICIBOT; B2B tarafta Microsoft Dynamics ürün ailesi ve Power BI gibi güçlü raporlama araçlarıyla otellere yeni iç görüler sunuyor olacak.  Pargesoft ve B1’in hem insan kaynağı hem de yirmi yıla yakın güçlü proje tecrübeleri ile ICITECH A.Ş  konaklama ve ağırlama sektörlerinde uluslararası ses getiren   teknoloji projelerini gerçekleştirmemizi sağlayacaktır” dedi.
Koronavirüs ile birlikte teması en aza indirdiğimiz bir dönem başladı. Bu anlamda atılan pandemi döneminde inovatif adımlar ve işbirlikleri güçlendi.

Bugün kadar Do&Co, IKEA, Renault Trucks, Total gibi dünya devleri ile çalışan, Microsoft’un Türkiye’de kurumsal çözümler tarafındaki en büyük iş ortaklarından Pargesoft ile konaklama ve seyahat sektöründe dijital pazarlama teknolojileri geliştiren B1, ICITECH A.Ş’i kurdu.

Her İki Kurum da Deneyimlerini Ortaya Koyacak

Pargesoft ve B1 kendi alanlarındaki deneyimlerini ortaya koyarak, temassız yaşamı daha da yaşanılır kılmak için güçlerini birleştirme kararı alarak, sektör içerisinde daha da etkili bir konumda yer almayı hedefliyor. Pargesoft’un ERP, CRM sistemleri başta olmak üzere dijital dönüşüm alanındaki yüksek proje yönetim tecrübesi ve B1’in geliştirdiği alfa ve beta testlerini tamamlayan ICIBOT teknolojisinin turizm sektöründe uluslararası yayılımı ve konaklama öncesinden başlayarak konaklama sonrasına kadar geçen tüm sürecin analitik raporlanması ICITECH’in temelini oluşturacak.

“Projemiz Uluslararası Alanda Ses Getirecek”

Konu ile ilgili açıklama yapan İcibot Satış pazarlama müdürü Bahadır Çakar; “B1 çok uluslu dijital otel pazarlaması konusunda fark yaratan bir danışmanlık şirketi. Güçlü bir alt yapı ile sahada 4 senedir misafir memnuniyeti ürünlerimizi test ediyoruz. Bu sezon özellikle çapraz satış ve ek satışlar konusunda ürünlerimizin otellere yeni kazanç noktaları oluşturduğunu gördük. Bu iş birliği ile ICIBOT; B2B tarafta Microsoft Dynamics ürün ailesi ve Power BI gibi güçlü raporlama araçlarıyla otellere yeni iç görüler sunuyor olacak.  Pargesoft ve B1’in hem insan kaynağı hem de yirmi yıla yakın güçlü proje tecrübeleri ile ICITECH A.Ş  konaklama ve ağırlama sektörlerinde uluslararası ses getiren   teknoloji projelerini gerçekleştirmemizi sağlayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.