Tonlarca sebzeyi boş araziye döktüler!

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 07.06.2022 - 15:33, Güncelleme: 07.06.2022 - 15:33 2627+ kez okundu.
 

Tonlarca sebzeyi boş araziye döktüler!

Havaların ısınmasıyla birlikte meyve ve sebze fiyatlarında yaşanan düşüş stokçuları vurdu. Stokçuluk yapamayan bazı kişiler farklı yollar denemeye başladı.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kendisine arazi bakan bir vatandaş, tesadüfen karşılaştığı manzaranın görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde tonlarca sebze ve meyve boş bir araziye dökülmüş şekilde bulundu sebzelerin taze olması da şüphe uyandırdı.      TONLARCA SEBZE VE MEYVE ZİYAN OLDU Gördükleri karşısında 'bu nasıl bir insanlık' diyen vatandaş, "Bugün 4 Haziran 2022 saat 16.00 suları, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde arazi bakarken, tesadüfi olarak bulduğumuz, gördüğümüz hainliğe buyrun gelin. Ben haberci değilim, gazeteci değilim, sıradan bir vatandaşım. Ürünlerin hemen hemen hepsi yeni dökülmüş burada, ve burada kamyonlarca, tonlarca ürün var. Şu zor günler geçiren ülkemizdeki vatandaşların hakkını gasp etmek, çalmak, bunu buraya dökeceğinize bedavadan vatandaşa dağıtın bir hayra girin, bu nasıl bir insanlıktır?" ifadelerini kullandı.   
Havaların ısınmasıyla birlikte meyve ve sebze fiyatlarında yaşanan düşüş stokçuları vurdu. Stokçuluk yapamayan bazı kişiler farklı yollar denemeye başladı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kendisine arazi bakan bir vatandaş, tesadüfen karşılaştığı manzaranın görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde tonlarca sebze ve meyve boş bir araziye dökülmüş şekilde bulundu sebzelerin taze olması da şüphe uyandırdı. 

 

 

TONLARCA SEBZE VE MEYVE ZİYAN OLDU

Gördükleri karşısında 'bu nasıl bir insanlık' diyen vatandaş, "Bugün 4 Haziran 2022 saat 16.00 suları, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde arazi bakarken, tesadüfi olarak bulduğumuz, gördüğümüz hainliğe buyrun gelin. Ben haberci değilim, gazeteci değilim, sıradan bir vatandaşım. Ürünlerin hemen hemen hepsi yeni dökülmüş burada, ve burada kamyonlarca, tonlarca ürün var. Şu zor günler geçiren ülkemizdeki vatandaşların hakkını gasp etmek, çalmak, bunu buraya dökeceğinize bedavadan vatandaşa dağıtın bir hayra girin, bu nasıl bir insanlıktır?" ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.