Tomarzalı gençler kına yakılarak askere gönderildi

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 09:22, Güncelleme: 28.01.2023 - 09:07 1043+ kez okundu.
 

Tomarzalı gençler kına yakılarak askere gönderildi

Tomarzalı gençler kına yakılarak askere gönderildi
Tomarza’da vatani görevini yapacak olan gençler, dualar eşliğinde ellerinde kına yakılarak askere uğurlandı.Tüm yurtta olduğu gibi Tomarza da renkli asker uğurlama törenleri yapılıyor. Kadın ve Gençlik Merkezi Salonunda düzenlenen asker uğurlama gecesinde gönüllerince eğlenen asker adayları, daha sonra dualar eşliğinde ellerine kına yakıldı. Gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenen gençler asker ocağına uğurlandı.
Tomarzalı gençler kına yakılarak askere gönderildi
Tomarza’da vatani görevini yapacak olan gençler, dualar eşliğinde ellerinde kına yakılarak askere uğurlandı.
Tüm yurtta olduğu gibi Tomarza da renkli asker uğurlama törenleri yapılıyor. Kadın ve Gençlik Merkezi Salonunda düzenlenen asker uğurlama gecesinde gönüllerince eğlenen asker adayları, daha sonra dualar eşliğinde ellerine kına yakıldı. Gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenen gençler asker ocağına uğurlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.