Tıraş makinesi ve kalemin içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2021 - 12:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1145+ kez okundu.
 

Tıraş makinesi ve kalemin içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

İzmir’in Buca ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kişiden, tıraş makinesi ve kalem içerisine gizlenmiş halde uyuşturucu madde ele geçirildi.
İzmir'in Buca ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kişiden, tıraş makinesi ve kalem içerisine gizlenmiş halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Çaldıran Mahallesi'nde şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Yapılan kimlik kontrolünde adının H.Y. olduğu belirlenen şahsın üzerinden tıraş makinesi ve kalem çıktı. Uyuşturucuyu tıraş makinesi ve kaleme gizlemiş Tıraş makinesi ve kalemin içini açan polis ekipleri, aletlerin içerisine gizlenmiş halde uyuşturucu madde buldu. Yapılan daralı tartımda toplam 2,68 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili, şüpheli H.Y. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.   
İzmir’in Buca ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kişiden, tıraş makinesi ve kalem içerisine gizlenmiş halde uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir'in Buca ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kişiden, tıraş makinesi ve kalem içerisine gizlenmiş halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Çaldıran Mahallesi'nde şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Yapılan kimlik kontrolünde adının H.Y. olduğu belirlenen şahsın üzerinden tıraş makinesi ve kalem çıktı.

Uyuşturucuyu tıraş makinesi ve kaleme gizlemiş

Tıraş makinesi ve kalemin içini açan polis ekipleri, aletlerin içerisine gizlenmiş halde uyuşturucu madde buldu. Yapılan daralı tartımda toplam 2,68 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili, şüpheli H.Y. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.