Tiktok fenomeni canlı yayın sırasında intihar etti!

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2021 - 16:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 6264+ kez okundu.
 

Tiktok fenomeni canlı yayın sırasında intihar etti!

'Luo Xiao Mao Mao Zi' ismiyle bilinen Çinli TikTok fenomeni, sosyal medyada açtığı canlı yayın sırasında zehir içerek intihar etti. Hastaneye kaldırılan fenomen tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Sosyal medya hesabından son günlerde yayınladığı videolarla dikkatleri üzerine çeken 'Luo Xiao Mao Mao Zi' depresyondan bahsetmesi ve gençleri intihara teşvik etmesi gerekçesiyle eleştiriliyordu. Sosyal medya takipçilerine depresyonda olduğunu anlatan 'Luo Xiao Mao Mao Zi' açtığı canlı yayın sırasında zehir içerek yaşamına son verdi. HAYALET EVLİLİK İDDİALARINDAN SONRA KÜLLERİ ÇALINDI Fenomenin vefatının ardından ise oldukça ilginç bir olay yaşandı. Kadının külleri bulunduğu cenaze evinin bir çalışanı tarafından çalındı. Çalışanın külleri bir hayalet evlilik için sattığı iddia edildi. Olayda ismi geçen ve küllerin çalınması planına yardım ettiği düşünülen 3 kişi polisler tarafından yakalandı. Kaynak: Mynet 
'Luo Xiao Mao Mao Zi' ismiyle bilinen Çinli TikTok fenomeni, sosyal medyada açtığı canlı yayın sırasında zehir içerek intihar etti. Hastaneye kaldırılan fenomen tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Sosyal medya hesabından son günlerde yayınladığı videolarla dikkatleri üzerine çeken 'Luo Xiao Mao Mao Zi' depresyondan bahsetmesi ve gençleri intihara teşvik etmesi gerekçesiyle eleştiriliyordu. Sosyal medya takipçilerine depresyonda olduğunu anlatan 'Luo Xiao Mao Mao Zi' açtığı canlı yayın sırasında zehir içerek yaşamına son verdi.

HAYALET EVLİLİK İDDİALARINDAN SONRA KÜLLERİ ÇALINDI

Fenomenin vefatının ardından ise oldukça ilginç bir olay yaşandı. Kadının külleri bulunduğu cenaze evinin bir çalışanı tarafından çalındı. Çalışanın külleri bir hayalet evlilik için sattığı iddia edildi. Olayda ismi geçen ve küllerin çalınması planına yardım ettiği düşünülen 3 kişi polisler tarafından yakalandı.


Kaynak: Mynet 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.