Tekstil fabrikasında yangın

ASAYİŞ/OLAY 05.07.2022 - 16:02, Güncelleme: 05.07.2022 - 16:07 1858+ kez okundu.
 

Tekstil fabrikasında yangın

Uşak’ta elyaf üretimi yapan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın 6 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Uşak merkeze bağlı Kalfa Mahallesi Beşinci Çanlı Sokakta elyaf üretimi faaliyeti gösteren bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Bir anda fabrikanın tamamını saran yangının kontrol altına alınabilmesi amacıyla bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale bütün hızıyla devam ederken yangın bölgesi polis ekiplerince olumsuzluk yaşanmaması amacıyla trafiğe kapatıldı. Ayrıca Uşak Valisi Turan Ergün de yangın bölgesine gelerek bilgi almasının ardından fabrika sahipleriyle görüştü. Yangın ekiplerin yaklaşık olarak 6 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Yangın sonrasında fabrika kullanılmaz hale geldi.
Uşak’ta elyaf üretimi yapan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın 6 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Uşak merkeze bağlı Kalfa Mahallesi Beşinci Çanlı Sokakta elyaf üretimi faaliyeti gösteren bir tekstil fabrikasında henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Bir anda fabrikanın tamamını saran yangının kontrol altına alınabilmesi amacıyla bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale bütün hızıyla devam ederken yangın bölgesi polis ekiplerince olumsuzluk yaşanmaması amacıyla trafiğe kapatıldı.

Ayrıca Uşak Valisi Turan Ergün de yangın bölgesine gelerek bilgi almasının ardından fabrika sahipleriyle görüştü. Yangın ekiplerin yaklaşık olarak 6 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Yangın sonrasında fabrika kullanılmaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.