“Tarım Cebimde” uygulaması çiftçilere tanıtılıyor

FİNANS/EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2023 - 14:28, Güncelleme: 25.01.2023 - 13:45 1269+ kez okundu.
 

“Tarım Cebimde” uygulaması çiftçilere tanıtılıyor

“Tarım Cebimde” uygulaması çiftçilere tanıtılıyor
Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından merkeze bağlı Çıkrık ve Beyyazı köylerinde çitçilere “Tarım Cebimde” uygulaması tanıtıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilerin hizmetine sunulan “Tarım Cebimde” uygulaması Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü personelince Çıkrık ve Beyyazı köylerinde çiftçilere bilgi notları ve uygulamalı olarak tanıtıldı. Tarım Cebimde uygulaması ile çiftçiler hayvansal ve bitkisel üretime dair birçok konuya kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyor. E-Devlet ile yapılan başvuruların tamamına, destekleme takvimine ve desteklemelerine, hayvansal üretim ve bitkisel üretim işlemlerine dair işlemler bu uygulama üzerinden yapılıyor.
“Tarım Cebimde” uygulaması çiftçilere tanıtılıyor
Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından merkeze bağlı Çıkrık ve Beyyazı köylerinde çitçilere “Tarım Cebimde” uygulaması tanıtıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilerin hizmetine sunulan “Tarım Cebimde” uygulaması Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü personelince Çıkrık ve Beyyazı köylerinde çiftçilere bilgi notları ve uygulamalı olarak tanıtıldı. Tarım Cebimde uygulaması ile çiftçiler hayvansal ve bitkisel üretime dair birçok konuya kolaylıkla ulaşım sağlayabiliyor. E-Devlet ile yapılan başvuruların tamamına, destekleme takvimine ve desteklemelerine, hayvansal üretim ve bitkisel üretim işlemlerine dair işlemler bu uygulama üzerinden yapılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.