STEVE JOBS’IN “ÖTEKİ KIZI”

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2021 - 10:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3163+ kez okundu.
 

STEVE JOBS’IN “ÖTEKİ KIZI”

LISA BRENNAN-JOBS,BAŞARI TİMSALİ BABASININ TÜM KUSURLARINI AKTARDIĞI “GENÇLİK HATASI” KİTABINI ANLATIYOR!
Zekâsıyla dünyayı kendine hayran bırakan Steve Jobs’ın “öteki kızı” Lisa Brennan-Jobs, Türkçe olarak okurlarla buluşan Gençlik Hatası adlı kitabını “Gerçek şu ki babam hakkında bir kitap yazmadım. Kendim hakkında bir kitap yazdım ve bu bir reşit olma hikâyesi.” sözleriyle tanımlıyor. Babasını “karizmatik” huysuzluklarıyla müthiş bir başarı timsali olarak tanıtmak yerine tüm kusurlarıyla aktaran Lisa Brennan-Jobs, kendi büyüme deneyimi için kitapta hikâyeyi olabildiğince eksiksiz ve dürüst bir şekilde anlatmaya çalıştığını ifade ediyor. Lisa Brennan-Jobs, Milliyet Sanat’ın Mayıs 2021 sayısı için Büşra Uyar’a verdiği röportajda, toplumun hâlâ ardında bırakamadığı cinsiyet rollerine de değiniyor ve çarpıcı bir anı paylaşıyor. Dünyayı, zekâsı ve kendine özgü küçük tuhaflıklarıyla etkisi altına alan Steve Jobs’ın “öteki kızı” Lisa Brennan-Jobs’un, babasının vefatının ardından kaleme aldığı Gençlik Hatası adlı kitabı Türkçe olarak okurlarla buluşuyor. Kitabının Türkiye’de yayımlanması vesilesiyle Büşra Uyar’a verdiği özel röportajda Lisa Brennan-Jobs, kitabın odak noktasında kendisinin ve reşit olma hikâyesinin yer aldığını ifade ediyor. Kendi karakteriyle ilgili çarpıcı tarafları gün yüzüne çıkarmanın kolay olmadığını söyleyen başarılı yazar kitabında, herkesin hayranlıkla andığı babasını da bir insan ve bir baba olarak tüm kusurları ve eksikleriyle dürüst bir anlatımla aktarıyor. Başarılı yazar, röportajında toplumun cinsiyetlere atadığı roller ve kadına yüklenen sorumluluklara da değinerek çarpıcı bir anısını da paylaşıyor. Lisa Brennan-Jobs’ın Gençlik Hatası adlı kitabına ve yaşamına dair ayrıntıların yer aldığı röportajın devamı, Milliyet Sanat’ın Mayıs 2021 sayısında okurları bekliyor. Kitabevleri ve marketlerde okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.
LISA BRENNAN-JOBS,BAŞARI TİMSALİ BABASININ TÜM KUSURLARINI AKTARDIĞI “GENÇLİK HATASI” KİTABINI ANLATIYOR!

Zekâsıyla dünyayı kendine hayran bırakan Steve Jobs’ın “öteki kızı” Lisa Brennan-Jobs, Türkçe olarak okurlarla buluşan Gençlik Hatası adlı kitabını “Gerçek şu ki babam hakkında bir kitap yazmadım. Kendim hakkında bir kitap yazdım ve bu bir reşit olma hikâyesi.” sözleriyle tanımlıyor. Babasını “karizmatik” huysuzluklarıyla müthiş bir başarı timsali olarak tanıtmak yerine tüm kusurlarıyla aktaran Lisa Brennan-Jobs, kendi büyüme deneyimi için kitapta hikâyeyi olabildiğince eksiksiz ve dürüst bir şekilde anlatmaya çalıştığını ifade ediyor. Lisa Brennan-Jobs, Milliyet Sanat’ın Mayıs 2021 sayısı için Büşra Uyar’a verdiği röportajda, toplumun hâlâ ardında bırakamadığı cinsiyet rollerine de değiniyor ve çarpıcı bir anı paylaşıyor.

Dünyayı, zekâsı ve kendine özgü küçük tuhaflıklarıyla etkisi altına alan Steve Jobs’ın “öteki kızı” Lisa Brennan-Jobs’un, babasının vefatının ardından kaleme aldığı Gençlik Hatası adlı kitabı Türkçe olarak okurlarla buluşuyor.

Kitabının Türkiye’de yayımlanması vesilesiyle Büşra Uyar’a verdiği özel röportajda Lisa Brennan-Jobs, kitabın odak noktasında kendisinin ve reşit olma hikâyesinin yer aldığını ifade ediyor. Kendi karakteriyle ilgili çarpıcı tarafları gün yüzüne çıkarmanın kolay olmadığını söyleyen başarılı yazar kitabında, herkesin hayranlıkla andığı babasını da bir insan ve bir baba olarak tüm kusurları ve eksikleriyle dürüst bir anlatımla aktarıyor. Başarılı yazar, röportajında toplumun cinsiyetlere atadığı roller ve kadına yüklenen sorumluluklara da değinerek çarpıcı bir anısını da paylaşıyor.

Lisa Brennan-Jobs’ın Gençlik Hatası adlı kitabına ve yaşamına dair ayrıntıların yer aldığı röportajın devamı, Milliyet Sanat’ın Mayıs 2021 sayısında okurları bekliyor.

Kitabevleri ve marketlerde okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.