Startkey Yalı Gayrimenkul Güzelbahçe’de

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 06.06.2022 - 09:39, Güncelleme: 06.06.2022 - 09:39 2356+ kez okundu.
 

Startkey Yalı Gayrimenkul Güzelbahçe’de

Yarımada’da “güvenilir” yatırım danışmanlığı alanındaki boşluğu kapatmak üzere sektörün önde gelen markalarından Startkey çatısı altında kurulan Güzelbahçe Yalı Gayrimenkul, törenle açıldı.
İzmirlileri “güvenilir” yatırım danışmanlığı anlayışıyla tanıştıran Startkey Yalı Gayrimenkul, iki yıl önce Karşıyaka Yalı’da başlayan yolculuğuna Güzelbahçe Yalı’daki ikinci şubesi ile devam edecek. Güzelbahçe’de ikinci şubesini açmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Yatırım Danışmanı Müjde Uygur “Yurtdışı ve Türkiye’nin dört bir yanından Urla, Güzelbahçe, Yelki ve Seferihisar'a yoğun ilgi var. Ancak yatırımcılar sektörde ağırlığı olan, güvenebilecekleri yatırım danışmanlarını arıyor. Biz burada bu açığı doldurmaya geldik” dedi.     “BU BÖLGE ÇOK DEĞERLİ” Startkey Yönetim Kurulu Başkanı Halil Altunsu ise bölgenin çok değerli olduğunu belirterek “Burada mimari olarak yatık bir düzen var. Eğitim ve kültürel olarak diğer ilçelere nazaran daha farklı. Bu güzelliği yansıtmaya, renk katmaya geldik. İyi işler yapacağız” diye konuştu. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de Güzelbahçe’nin yatırımcılar için Türkiye’nin yıldızı haline geldiğini söyledi. İnce, gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarının Güzelbahçe’ye çıkarma yaptığını belirtti   1 Müjde Uygur 2 Halil Altunsu 3 Benal - Hakan Bıçak 4 Aslı Göknar 5 Çiğdem Yenigezer - Arzu Küçükarslan 6 Duygu Orhun 7 Pelin Bozdoğan - Meltem Ceyhan 8 Zerrin Şero 9 Şebnem Alçin - Sibel Kalkan - Tülin Meteoğlu 10 Mustafa - Betül Sıntırlı 11 Hilal Görcaner 12 Sabiha Kahraman - Demet Balkara 13 Cansu Altunsu Özgümüş 14 Ayşe Ceyhan 15 Ethem Özsoy 16 Açılış kurdelesini Müjde Uygur ile birlikte Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Başkan Yardımcısı Mustafa Günay, İlçe Emniyet Müdürü Hatice Akkaş, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan birlikte kesti. 17 Startkey Yalı Gayrimenkul Güzelbahçe ekibi, yatırımcılara rehberlik edecek.
Yarımada’da “güvenilir” yatırım danışmanlığı alanındaki boşluğu kapatmak üzere sektörün önde gelen markalarından Startkey çatısı altında kurulan Güzelbahçe Yalı Gayrimenkul, törenle açıldı.

İzmirlileri “güvenilir” yatırım danışmanlığı anlayışıyla tanıştıran Startkey Yalı Gayrimenkul, iki yıl önce Karşıyaka Yalı’da başlayan yolculuğuna Güzelbahçe Yalı’daki ikinci şubesi ile devam edecek. Güzelbahçe’de ikinci şubesini açmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Yatırım Danışmanı Müjde Uygur “Yurtdışı ve Türkiye’nin dört bir yanından Urla, Güzelbahçe, Yelki ve Seferihisar'a yoğun ilgi var. Ancak yatırımcılar sektörde ağırlığı olan, güvenebilecekleri yatırım danışmanlarını arıyor. Biz burada bu açığı doldurmaya geldik” dedi.

 


 
“BU BÖLGE ÇOK DEĞERLİ”
Startkey Yönetim Kurulu Başkanı Halil Altunsu ise bölgenin çok değerli olduğunu belirterek “Burada mimari olarak yatık bir düzen var. Eğitim ve kültürel olarak diğer ilçelere nazaran daha farklı. Bu güzelliği yansıtmaya, renk katmaya geldik. İyi işler yapacağız” diye konuştu. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de Güzelbahçe’nin yatırımcılar için Türkiye’nin yıldızı haline geldiğini söyledi. İnce, gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarının Güzelbahçe’ye çıkarma yaptığını belirtti
 
1 Müjde Uygur
2 Halil Altunsu
3 Benal - Hakan Bıçak
4 Aslı Göknar
5 Çiğdem Yenigezer - Arzu Küçükarslan
6 Duygu Orhun
7 Pelin Bozdoğan - Meltem Ceyhan
8 Zerrin Şero
9 Şebnem Alçin - Sibel Kalkan - Tülin Meteoğlu
10 Mustafa - Betül Sıntırlı
11 Hilal Görcaner
12 Sabiha Kahraman - Demet Balkara
13 Cansu Altunsu Özgümüş
14 Ayşe Ceyhan
15 Ethem Özsoy
16 Açılış kurdelesini Müjde Uygur ile birlikte Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Başkan Yardımcısı Mustafa Günay, İlçe Emniyet Müdürü Hatice Akkaş, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan birlikte kesti.
17 Startkey Yalı Gayrimenkul Güzelbahçe ekibi, yatırımcılara rehberlik edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.